Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Και ύστερα σου λένε ότι "ο ρατσισμός δεν έχει χρώμα"...!
Νέοι βανδαλισμοί σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε ΙΧ αυτοκίνητα εργαζομένων στα μεταλλεία, που ζουν στην Ιερισσό. 

Οι γνωστοί - άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν και πάλι το... βαθύ ύπνο που πιάνει την τοπική πολιτοφυλακή σε τέτοιες περιπτώσεις και έριξαν μπογιές σε 3 αυτοκίνητα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ένας από τους τρεις εργαζόμενους πέφτει για 3η συνεχή φορά, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θύμα του ρατσισμού και της παραβατικής συμπεριφοράς αυτών των ατόμων.

Σήμερα του έριξαν μπογιά σε αυτοκίνητο, που του είχε δώσει η αντιπροσωπεία για να κυκλοφορεί, όσο διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου του, που επίσης είχαν πετάξει μπογιά, ενώ μόλις πριν από δέκα μέρες είχαν τοποθετήσει γκαζάκια στο αυτοκίνητο του πατέρα του.
Ακούγεται, ότι και η σημερινή... θαρραλέα πράξη είναι η "απάντηση" των εξτρεμιστών κατοίκων της Ιερισσού στις κλήσεις, που έλαβαν πρόσφατα από την ασφάλεια  Θεσσαλονίκης για να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό στο πλαίσιο της προανάκρισης που γίνεται για τα επεισόδια που έγιναν στον Καρατζά Λάκκο στις 12 Μάιου, όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά από σκάγια ένας αστυνομικός των ΜΑΤ.


  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ήταν η "τοπική πολιτοφυλακή" που έκανε τη ζημιά;

Ανώνυμος είπε...

10:56 Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση! Αυτό πλέον είναι σχεδόν βέβαιο. Δεν τους εχεις και έχω δει για να τελειώνουμε με τις αμφιβολίες μας.

Ανώνυμος είπε...

λοβοτομη

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΙΟ ΦΩΤΗΝΑ.ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΤΟ ΧΡΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προς @5:26

Καιρός λοιπόν και συ να πετάξεις τα μαύρα που φοράς και να βάλεις κάνενα ροζ, φούξια, σάπιο μήλο...