Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Η εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" εξέδωσε πριν από λίγο δελτίο τύπου για τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στην Ιερισσό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στην Ιερισσό Χαλκιδικής και των όσων μεσολάβησαν μεταξύ της άφιξης και της αναχώρησής του, η εταιρεία δηλώνει ότι όταν η πολιτική γίνεται με κλεφτοπόλεμο, η προσπάθεια και η σοβαρότητα παραμερίζει…
Αναμένοντας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ELDORADO GOLD επεμβαίνει με αποικιοκρατικού τύπου δήλωση στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας και .... ετοιμάζει την ηρωική της έξοδο !!!

Ανώνυμος είπε...

προς την εταιρεία Ελληνικός χρυσός!!!
όταν θα μάθετε να είστε ειλικρινείς τότε ίσως να σκεφθούμε να κάνουμε διάλογο μαζί σας!!!
Τις προηγούμενες φορές που ήρθε ο Τσίπρας στην Χαλκιδική αν δεν ενημερωθήκατε ήταν γιατί οι μισθοφόροι σας εργάτες κατέβασαν
όλες τις αφίσες που είχαμε αναρτήσει σε όλα τα χωριά. Αλλά πως είναι δυνατόν να μην το μάθατε εφόσον ο Τσϊπρας ανέβηκε στις σκουριές και συναντήθηκε και με τους μισθοφόρους σας στην Μ. Παναγία.
Αναρωτιέμαι όμως πως είναι δυνατόν εκεί που φτύνετε τώρα να γλύφετε!!!
μέχρι τώρα απαξιώνατε τον Τσίπρα τώρα ζητάτε συνάντηση??? ΑΙΣΧΟΣ

Αστερίξ

Ανώνυμος είπε...

Την προηγούμενη φορά που ήρθε αρχηγός σας στην περιοχή ήταν το 2003, ο Κωνσταντόπουλος, που ζητούσε την άμεση λειτουργία των ορυχείων....

ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

το πατε πλεον πολιτικα ιερισσιωτακια;;;;θα τα πουμε καλα...

Ανώνυμος είπε...

5 Ιουνίου 2013 - 10:56 μ.μ.
πόσο βλάκας μπορεί να είσαι αλήθειά???
Ο Κωνσταντόπουλος που αναφέρεσαι μίλαγε τότε για τα υπάρχοντα μεταλλεία και ΟΧΙ για τις σκουριές κάτι που συμπίπτει και με τις δικές μας τωρινές θέσεις!!
Όσο για το πότε ήρθε αρχηγός μας τελευταία φορά στην περιοχή σε πιάνω αδιάβαστο.
Ο Τσίπρας ήρθε άλλες δυο φορές τον τελευταίο χρόνο εδώ εσύ που βρισκόσουν αλήθεια για να τον ακούσεις??? Μήπως ο εργοδότης σας σας είχε φυλακισμένους στην ποντικότρυπα σας????

Αστερίξ