Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ... ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 100,3

Κλείνουμε σχεδόν μια εβδομάδα από την εμπρηστική επίθεση, που σημειώθηκε στο κατάστημα της προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιερισσού από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες. 

Δείτε μέσω του βίντεο που ακολουθεί την ολοκληρωτική καταστροφή, που υπέστη η κ. Γατά από την επίθεση, η οποία ήταν η τρίτη σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός μήνα.

Σ' αυτές τις επιθέσεις, που έχουν ισοπεδώσει κόπους ολόκληρης ζωής αναφέρθηκε η κ. Γατά σήμερα το μεσημέρι σε δηλώσεις που έκανε στο Ρ/Σ "SKAI 100,3" και το δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, όπου μεταξύ άλλων επισήμανε "ότι η πολιτεία έχει εγκαταλείψει στην τύχη της την Ιερισσό".

Ακούστε όσα δήλωσε η κ. Γατά εδώ, πηγαίνοντας με τον κέρσορα σας στο 41':35".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απορώ με σας...δίνετε έκταση σε ένα θέμα ασήμαντο για την εταιρεία και δεν δίνετε σημασία και έκταση στο θέμα για την αναστολή της εξόρυξης...σε συνδυασμό με την φημολογία περί αποχώρησης του Μπόμπολα απο το σχήμα της ελληνικός χρυσός..!!
κάτι βρωμάει εδώ...!!!!
εκτός και αν η αποσιώπηση του θέματος είναι εσκεμμένη για να κατευνάσετε τα πνεύματα των μεταλλωρύχων...!!!
κοντός ψαλμός αλληλούια...θα φανεί το γεγονός αυτό στην πορεία!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

"Ασήμαντο" πράγμα caesar το γεγονός ότι μια συνδημότης μας έχασε το βιός της από φανατισμένους συγχωριανούς της, επειδή κάποιοι καλή ώρα, όπως εσύ την έχετε... δεί σερίφηδες, οικολόγοι, μεταλλειολόγοι, γεωλόγοι, δασολόγοι, εξομολόγοι, ονειρόκρίτες, μελλοντολόγοι, δικαστές και βομβιστές.

Εξαιρετική "προσποίηση" φίλε caesar. Σε πολύ αργή κίνηση όμως... Ως μη γενόμενη. Σκέψου κάτι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε είσαι...

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

΄Ελα ρε παιδιά, με τις παλιατσαρίες που είχε στο μαγαζί της η κυρία δεν μπορούσε να πουλήσει ούτε 10 ζευγάρια το μήνα. Μέλι στο ψωμί της της ήρθε η κατάσταση. Το μπουρλώτισε και τώρα με τα λεφτά της εταιρίας θα κάνει μία ανακαίνιση και θα βάλει καινούργιο εμπόρευμα που θα φυσάει. ΄Αντε να δούμε τι άλλο θα κάνετε, θα αυτοπυρποληθείτε κι όλας για να πείτε ότι σας έκαψαν οι αναρχοσυριζεοι?? Η κοινή γνώμη δεν μασάει πια προδότες του τόπου σας!!!!