Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ... ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Ξεπέρασε και τις πιο... υψηλές προσδοκίες των διοργανωτών η συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων, που έγινε απόψε στην Ουρανούπολη.

Περίπου 80 άτομα, μεταξύ αυτών και κάποιοι προσκεκλημένοι των αντιδρώντων από το εξωτερικό περπάτησαν στους δρόμους  και φώναξαν τα γνωστά αντιμεταλλευτικά συνθήματα. 

Προς στιγμή, οι καταστηματάρχες της Ουρανούπολης χάρηκαν... νομίζοντας ότι πρόκειται για ομάδα τουριστών, που έκανε  βόλτα στην αγορά!

 Ηταν τόσο μικρή η παρουσία των διαδηλωτών, που μπερδεύονταν με τους τουρίστες, που εκείνη την ώρα κοίταζαν τις βιτρίνες και τους πάγκους των καταστημάτων.

Απογοητεύτηκαν όταν κατάλαβαν, ότι πρόκειται για τη συνήθη ομάδα των ντόπιων αντιδρώντων κατά των μεταλλείων, οι οποίοι στην πορεία έστησαν τους δικο τους πόστο για να πουλήσουν τα μπλουζάκια των "SOSουδών της ΒΑ Χαλκιδικής"!!!

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ορισμένοι καταστηματάρχες δυσφόρησαν με αυτή την κίνηση, καθώς οι συναλλαγές των SOSουδών με αγοραστές γινόταν χωρίς αποδείξεις, την ώρα που εκείνοι ματώνουν με το ΦΠΑ, χώρια  την αναστάτωση που τους προκάλεσε η κινητοποίηση μιας τόσο μικρής ομάδας ατόμων μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Αυτό που αναφέρουν οι "κακές γλώσσες", ότι οι ξένοι αλληλέγγυοι εναντίον των μεταλλείων φορούσαν  βραχιολάκια... all inclusive δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά μέχρι στιγμής.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΝΑΕΙ.ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

οχι απλα ποναει