Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ (Email)


"Φίλες και φίλοι,


Μια μειοψηφία στη Βόρειο Χαλκιδική που αυτοαποκαλούνται αγωνιστές, με την αρνητική τους προπαγάνδα και την βία προσπαθούν να ματαιώσουν την επένδυση της Μεταλλουργίας Χρυσού που αφορά 5000 θέσεις εργασίας.


Και αναρωτιέμαι είναι αγωνιστές αυτοί που φορούν κουκούλες και τρομοκρατούν τους μεταλλωρύχους ενώ συγκρούονται καθημερινά με τα Μ.Α.Τ. Είναι αγωνιστές αυτοί που κλείνουν τους δρόμους και δεν επιτρέπουν τους μεταλλωρύχους να πάνε στη δουλεία τους στερώντας το ψωμί και το γάλα από τα παιδία και τα εγγόνια τους. Είναι αγωνιστές αυτοί που καίνε αυτοκίνητα και μαγαζιά μεταλλωρύχων. 

Είναι αγωνιστές αυτοί που θεωρούν ήρωες και αδέρφια προφυλακισμένους με βαρύτατες κατηγορίες και ζητάν την αποφυλάκιση τους ενώ τους μεταλλωρύχους που δουλεύουν με αξιοπρέπεια τους αποκαλούν πουλημένους και προδότες. Είναι αγωνιστές αυτοί που κάψανε το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού και πάνω στα συντρίμμια του μια αλβανίδα που την θεωρούν αγωνίστρια σε τοπικό κανάλι να έχει το θράσος να κατηγορεί την Ελληνική αστυνομία.


Άραγε αν αυτό το έκανε κάποια Ελληνίδα στην Αλβανία θα την χειροκροτούσαν όπως κάνατε εσείς; Είναι αγωνιστές όλοι αυτοί που δεν επιτρέπουν τους μεταλλωρύχους να επισκέπτονται την Ιερισσό. Τα συμπεράσματα δικά σας!"


Νίκος Γαλάνης

 Μεταλλωρύχος, Αγροκτηνοτρόφος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμβούλιο της Επικρατείας 1492/2013 σελ. 65 :
"...." Όσον δε αφορά στις υφιστάμενες γεωτρήσεις
ύδρευσης των περιοχών Παλαιοχωρίου και Μεγάλης Παναγιάς, οι οποίες αναμένεται να επηρεαστούν από τον κώνο και να υποστούν πτώση 20-40 μ., η μελέτη προτείνει επανορθωτικά μέτρα είτε μέσω εκβαθύνσεως είτε με χρήση εισπιεζόμενου νερού. .... "

περί ορέξεως ....
εις υγείαν σας !!!

Unknown είπε...

Αυτοί λοιπόν αγαπάνε τον τόπο τους και τα παιδιά τους και πάνω από τα χρήματα και τα κουπόνια της εταιρίας με τις ψεύτικες υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή βάζουν την υγεία τους και την αγάπη για τον τόπου τους. Τουλάχιστον φρόντισαν να ενημερωθούν να διαβάσουν τι γίνεται στα μέρη όπου η Eldorado κάνει εξόρυξη χρυσού και τι σημαίνει εξόρυξη χρυσού κάτι που φυσικά εσείς δεν κάνατε ποτέ .
Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια παγκόσμια κινητοποίηση κατά τον εξορύξεων χρυσού καθώς όπου βρεθούν και όπου σταθούν αυτό που ουσιαστικά κάνουν είναι να σπέρνουν το θάνατο και να ερημώνουν τόπους είδαμε τι έγινε και τι συνεχίζεται να γίνεται στη Φιλανδία όπου την παρουσιάζουν και ως πρότυπο εξόρυξης είδαμε τι έγινε με τον Δούναβη που πέθανε κάθε ζωντανός οργανισμός γεμίζοντας τους πρόποδες του ποταμού πεθαμένα ψάρια.
Για όλα αυτά λυπών και για άλλα πολλά οι ΓΑΛΑΤΕΣ σας λένε ότι θα πρέπει να μας φυλακίσετε όλους για να κάνετε την εξόρυξη και θα έπρεπε να γνωρίζεται ότι όπου δεν υπάρχει κοινωνική συναίνεση δεν μπορεί να γίνει τέτοιου είδους επένδυση όσες κατηγορίες και αν στήσετε όσες προσαγωγές και αν κάνετε χρυσάφι δεν θα πάρετε.
Δεν είμαστε 100 είμαστε χιλιάδες και μέρα με τι μέρα γινόμαστε εκατοντάδες.
5000 χιλιάδες εργαζόμενους έχει η Eldorado σε όλα τα χρυσορυχεία της και 5000 θα προσλάβει στις Σκουριές ???????
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
Ευγενία Κ.

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμή που είσαι τόσο ανόητος να θεωρείς οτι το να κατεβάσεις μια αντλία 40m πιο χαμηλά είναι τόσο δύσκολα ή περιβαλλοντικά μη αποδεκτό, και το λές μάλιστα σαν αντράνταχτο επιχείρημα με ύφος φωτεινού παντογνώστη, είσαι ανίκανος να παρακολουθήσεις οποιαδήποτε διαβούλευση και καλώς ήσουν απέναντι με ντουνούκες και ταμπούρλα όταν αυτές γινόταν.
Πότε θα βρεθέι ενας χριστιανός να γράψει όλες τις ανοησίες σας σε ένα βιβλίο και να το στείλει σε τίποτα ψυχολόγους, να βγάλουν 100 διατριβές ο καθένας...

Ανώνυμος είπε...

ευγενια κ. ομορφια μου...τα εμαθες τα νεα για τον βασιλακηηηη ουουουουου!!!η μπουζου κανει σκληρα παιδια...

Ανώνυμος είπε...

από τα παραπάνω εγώ κρατάω ότι είσαι ένας ρατσιστής που δεν ξέρει να μετράει...