Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΦΑΛΤΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ #Skouries... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΛΑΗΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΤΟΥ ΣΠΑΛΑΘΡΟΝΗΣΙΟΥ! (Βίντεο)

"Καύσωνας" κόμπλεξ κατωτερότητος επικρατεί στο f/b για την παραλία των... Σκουριών!

Κάποιοι "θερμόπληκτοι" από τη ζέστη βρίσκουν διέξοδο... δροσιάς, βγάζοντας χολή και όξο για το Στρατώνι, προδήλως σκασμένοι από το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και δείχνει την ομορφιά του σ' όλη του την έκταση.


Δεν τους παρεξηγούμε, γνωρίζοντας ότι όλοι τους τη ζωή οι "θερμόπληκτοι" την έχουν μοιράσει ανάμεσα σε... Μαλβίδες και... Μπαχάμες.

Άλλωστε  όπως λέει και η σοφή λαϊκή ρύση "αν ήταν η ζήλια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα"...
Το Σπαλαθρόνησι δε θα το "σώσουν";;; Περιμένει...

Τους ευχόμαστε καλές βουτιές στο... Σπαλαθρονήσι! Ακόμη τους περιμένει για να το "σώσουν"...

Μέχρι να το... σώσουν και αυτό τους αφιερώνουμε όμορφες εικόνες και αληθινές στιγμές δροσιάς από το Στρατώνι. Από... χαμηλά και από... ψηλά!



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ,ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.!!
ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΚΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ,ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ..!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΙΤΗΣ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @ Ουρανούπολη και Ουρανουπολίτη

Ποιό είναι είναι ακριβώς το προσωπικό δεδομένο το οποίο αναδημοσιεύσαμε εμείς επιπλέον απ' αυτό που έχει δημοσίευτεί στο facebook;

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να το καταλάβουμε;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Γίναμε αποδέκτες σχολίων και μηνυμάτων απο αναγνώστες και σχολιαστές του blog οι οποίοι μας εξέφρασαν την παράκληση να μην φαίνονται τα ονόματα των σχολιαστών που δυσμενή τρόπο αναφέρθηκαν στο Στρατώνι.

Μπορεί κάποιο απ' αυτά τα μηνύματα να προέρχονταν απ' εκείνους που έκαναν τα υποτιμητικά σχόλια, που πρόβαλαμε με την ανάρτηση μας.
Αυτό μικρή σημασία έχει για εμάς.

Σεβόμενοι την παράκληση τους κόψαμε από τις φώτο τα ονόματα των σχολιαστών, καθώς για εμάς κάθε ευγενική παράκληση και λογική επιθυμία αναγνωστών - σχολιαστών είτε είναι υπέρ ή κατά της μεταλλευτικής για εμάς είναι μονόδρομος.

Να ξέρουν όμως οι φίλοι που μας έκαναν τη συγκεκριμένη έκκληση, ότι εμείς αναδημοσιεύσαμε ότι δημοσιεύτηκε από τους ίδιους τους σχολιαστές στο f/b. Δεν παραβιάσαμε κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.Παραβίαση σε ανοικτές θύρες δε νοείται...

Νομίζουμε ότι είναι γνωστό σε όλους πως ότι δημοσιεύεται στα social media γίνεται αντικείμενο ευρύτερης κοινωνικοποίησης.

Ανώνυμος είπε...

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο καθένας επιλέγει το αναγνωστικό κοινό του.Ευχαριστώ!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @26 Ιουλίου 2013 - 12:46 μ.μ

Αυτό θα έπρεπε να ίσχύει. Έλα όμως που κοινοί φίλοι κάνουν "κακές" παρέες...

Άσε που αυτά που γράφουν αρχικά στην πορεία τα ανακαλούν και τα παίρνουν πίσω...

Και εμείς σ' ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

το θεμα δεν ειναι η ομορφια του φιλε μου......ναι ομορφα ειναι
1)δεν μπαινει κανεις μεσα στην θαλασσα απ οτι βλεπω καθ οτι τα παιδια ειναι φοιτητες εργαζομενοι της ελλ.χρυσος και ξερουν πεντε πραγματα
2)αν δει καποιος τα αποτελεσματα περιεκτικοτητας βαρεων μεταλλων στο νερο του στρατωνιου θα το σκεφτει να μπει ακομα και μεσα σε βαρκα
κανονικα η κολυμβηση επρεπε να απαγορευεται στο στρατωνι αλλα η "χαμογελαστη" eldorado δεν θα επετρεπε ποτε κατι τετοιο
ολα φαινονται τελεια
συνεχιστε το παρτυ