Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ???



Διαβάζω σε σχόλιο στο blog του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων: «Η πρόεδρος του δικαστηρίου, που εκδίκασε τα ασφαλιστικά μέτρα, λέγεται ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΥΦΙΔΟΥ (με κεφαλαία για να την έχουμε στα υπ’ όψιν μας) και όχι Κεφαλίδου».


 

Τι εννοείτε παιδιά; Να περιμένουμε κανένα καμένο ή βαμμένο αυτοκίνητο, ή τίποτα σοβαρότερο; Για να ξέρουμε…

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Προς θεού... Απλά το "παρατηρητήριο..." έχοντας μια μακρά παράδοση σε ακριβολογίες δεν ήθελε οι αναγνώστες του, να μην ξέρουν την... αλήθεια σ' ότι αφορά το ονοματεπώνυμο της προέδρου του δικαστηρίου.

Όπως ενημερώνει τους αναγνώστες του με... ακρίβεια για ότι έχει σχέση με τα μεταλλευτικά και άλλα..., έτσι ήθελε και σ' αυτό το κομμάτι να είναι σωστό και πάνω απ' όλα αληθές απέναντί τους. 

Το "παρατηρητήριο..." απλά ενημερώνει! Για την ιστορία...!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχει ταυτοποιηθει το ονομα που εκανε την αναρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η ταχυτητα με την οποια μπορειτε και δημιουργειτε φανταστικα σεναρια επιθεσεων ειναι επειδη κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια ε?...σας πληροφορω οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι με εσας αγαπητε/η ...και οι αντιστεκομενοι στην δηθεν επενδυση /αρπαγη του εθνικου πλουτου μας ,δεν ειναι σαν αυτους που ξεπουληθηκαν για τα ψιχουλα που τους πεταξαν οι ψευτοεπενδυτες..εχουν και αξιοπρεπεια και εκτιμηση προς την ανθρωπινη ζωη ,που εξ αλλου ειναι και το κεντρικο συνθημα της αντιστασης τους,για την ζωη των παιδιων τους παλευουν να μην καταστραφει μαζι με την υγεια τους ,επειδη καποιοι συνεργοι στο εγκλημα αυτο (διοτι περι εγκληματων μιλαμε οταν μιλαμε για εκποιηση της δημοσιας περιουσιας)εδειξαν φτηνοι και προθυμοι να παραβουν ηθικους και γραπτους νομους,παραμορφωνοντας την πραγματικοτητα..τωρα...αν ποτε γινει αλλαγη σε αυτη τη χωρα ,ολες οι επενδυσεις τυπου σκουριες θα επιστραφουν ετσι κι αλλοιως και οι υπευθυνοι για τα εγκληματα θα τιμωρηθουν ελπιζω παραδειγματικα.Αιδως λοιπον αργειοι ,αιδως..(ποιος την εχασε για να την βρειτε εσεις να μου πεις..)