Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανάβαση των "οικολόγων" προς το Χοντρό Δέντρο. 

 Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν  στη διασταύρωση της Μ. Παναγίας και ενώθηκαν με το κομβόι των αυτοκινήτων που ξεκίνησε από την προσυγκέντρωση της Ιερισσού, τα οποία υπολογίζονται στα 600 - 700 άτομα. 

Από το Ιερισσιώτικο κομβόι έλαμψε, ως γνωστόν, δια της απουσίας της η παγκοσμίου  φήμης Ιταλίδα ηθοποιός Ορνέλα Μούτι, της οποία το κενό καλύπτεται επάξια από τη διάσημη  Ελληνοκαναδή πολιτικό και ακτιβίστρια Νίκι Άστον.


Οι πληροφορίες από Μ. Παναγία αναφέρουν, πως ανάμεσα στους συγκεντρωμένους υπάρχουν 25 - 30 άτομα τα οποία έχουν σακίδια μαζί τους, τα οποία ευχόμαστε να περιέχουν το κολατσιό και το νερό τους και τίποτα περισσότερο.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι ανύπαρκτη προς το παρόν. Ολες οι δυνάμεις τις βρίσκονται συγκεντρωμένες περιμετρικά από το εργοτάξιο των Σκουριών..

Πριν από λίγο στο facebook διοχετεύτηκε η φήμη, ότι οι συγκεντρωμένοι μπορεί να κατευθυνθούν και προς Στρατώνι για να πάνε να διαμαρτυρηθούν μπροστά στα γραφεία της "Ελληνικός Χρυσός". Το αν αυτή η φήμη είναι αποπροσανατολιστική για ευνόητους λόγους ή όχι μένει να φανεί. 

Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και χωρίς παρατράγουδα.