Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΛΥΝΤΣΑΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ"


*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Άκρως ειρωνικός προς τον Πάνο Καμμένο εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε στο Κερατσίνι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.



Το πρώτο... χτύπημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε όταν ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στάθηκε στο ποιοι ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο. Αντεξουσιαστές, άνθρωποι που όμως... συμφωνούν σε ένα θέμα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων: στην επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική.
Και μοιραία οι ίδιοι τους οποίους ο Πάνος Καμμένος κάλεσε να λυντσάρουν τον Χρήστο Πάχτα.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που του επιτέθηκαν; Αυτοί που κάνουν επεισόδια και στη Χαλκιδική και δε θέλουν να προχωρήσει η επένδυση στα μεταλλεία χρυσού, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το δεύτερο... χτύπημα ήρθε για ένα πουκάμισο. Για το ματωμένο πουκάμισο του Πάνου Καμμένου για την ακρίβεια. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δέχτηκε χτυπήματα και στο πρόσωπο με συνέπεια να ανοίξει η μύτη του. Όταν το βράδυ έκανε δηλώσεις έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο όπου πήγε για προληπτικές εξετάσεις, το πουκάμισό του ήταν γεμάτο αίματα.

«Άτυχος ο κύριος Καμμένος δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του δώσει ένα καθαρό πουκάμισο. Κυκλοφορούσε για τρεις ώρες με το λερωμένο πουκάμισο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναδημοσίευση από www.newsit.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Πάντα η αλήθεια είναι σκληρή και κ. Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η αλήθεια, ασχέτως αν επιλέγει να αφήνει σκιές γύρω απ' αυτην την επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος του.

Ξέρει πολύ καλά ποιοι ήταν δηλαδή εκείνοι που τον προπηλάκισαν. Ίσως να το γνώριζε πριν καν του συμβεί, αλλά το ρίσκαρε θέλοντας να διαπιστώσει από πρώτο χέρι, αν γίνεται αποδεκτή στους κύκλους που μέχρι πρότινος ήταν απέναντι πολιτικά και ιδεολογικά, η "αγωνιστική" σημαία που σήκωσε από την περασμένη Δευτέρα κατά της μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική. 

Τα γεγονότα του έδωσαν τις απαντήσεις που έψαχνε, όμως δεν ο ίδιος, όπως και οι περισσότεροι πολιτικοί, τόσο ταπεινός όσο απαιτούν αυτές οι καταστάσεις για να παραδεχθεί δημοσίως την αλήθεια, που εισέπραξε.

 Με αφορμή τον προπηλακισμό του κ. Καμμένου και σε σχέση με την αποτρόπαια δολοφονία που σημειώθηκε χθες στον Πειραιά, ειλικρινά απορούμε..

Πότε οι πολιτικοί αυτού του τόπου θα αντιληφθούν ότι ο λαϊκισμός, το χάιδεμα των άκρων και οι κωλοτούμπες τους είναι η χαριστική βολή στην πολύπαθη δημοκρατία και κοινωνία μας;
Θα καταλάβουν επί τέλους ότι η δημοκρατία με όρους τηλεοπτικής τηλεθέασης η δημοσκοπικής αναρρίχησης, όχι μόνο δεν περπατάει, αλλά έχει αποτύχει οικτρά;

Για πόσο ακόμη θα συμπεριφέρονται  κατ' αυτόν τον τρόπο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λαϊκισμός δεν είναι και η δήλωση του σαμαρά πως η εξόρυξη θα γίνει????

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Οχι αγαπητέ αστεριξ. Λαικισμός και μάλιστα επικίνδυνος είναι να ισχυρίζεσαι ότι δε θα αφήσεις να γίνει μια επένδυση για την οποία έχουν βγεί οριστικές αποφάσεις από την πολιτεία και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας.Αυτό είναι λαικισμός. Αυτά που μας τσαμπουνάς εσύ είναι φτηνή προπαγάνδα στην οποία για τους λόγους που εσύ γνωρίζεις συμμετέχεις χωρίς να σε νοιάζει το οτι εκτίθεσαι. Πρόβλημα σου. Στα μαδεμοχώρια ο κόσμος που είναι έξω από τον κύκλο των συμφερόντων ξέρει πολύ καλά και την αλήθεια και γιατί άτομα σαν εσένα τη διαστρεβλώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Οι αποφάσεις που υπογράφτηκαν απο Τσοχατζόπουλο Παπακωνσταντίνου και Πάχτα???
Οι δυο εξ αυτών εχουν προβλήματα με την δικαιοσύνη και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Σε λίγο ίσως και ο τρίτος της παρέας!!
Πόσο λοιπόν αυτές οι αποφάσεις μπορούν να είναι έγκυρες???
ιδού η απορία!!!!
Λαϊκισμός είναι αυτό που θέλει να ακούσει ο λαός. Αυτό το δηλώνει ο Σαμαράς σε μια μερίδα κόσμου αδιαφορώντας για τους αντιδρώντες, και όλο αυτό γιατί ο σαμαράς έχει εντάξει την Χαλκιδική στο ξεπούλημα της στους διεθνείς τοκογλύφους όπως και ολόκληρη την Ελλάδα!!!!
Η έκθεση αγαπητέ μου είναι υποκειμενικό ζήτημα στην βάση που την τοποθετείς!!! για σας είμαι έκθετος για κάποιους άλλους όμως σκεπτόμενους ΟΧΙ. Φυσικά οι σκεπτόμενοι είναι περισσότεροι απο σας και χωρίς φωτογραφίες κάτω απο την σημαία της χρυσής αυγής!!!
Αν εκτίθεμαι σε ανθρώπους που βάζουν πρώτα την δουλειά και μετά την υγεία λίγο με απασχολεί..!!!
Θες να μου προσδιορίσεις ποιος είναι αυτός ο κόσμος που είναι έξω απο τον κύκλο των συμφερόντων??????????????

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ο όρος Μαδεμοχώρια έχει καταργηθεί επίσημα απο το ελληνικό κράτος το 1913. Ο όρος που χρησιμοποιείς μας ανατρέχει σε σκοτεινές, υποτακτικές, και δουλικές καταστάσεις. Αναβίωσε κάτι ποιο ουσιαστικό που να είναι πολιτιστικού ενδιαφέροντος και όχι αυτόν τον όρο. Τότε θα είμαι κι εγώ μαζί σου!!!
Δημιούργησε πολιτισμό και όχι υποτακτικούς..!!
Η υποβάθμιση του πνευματικού επιπέδου είναι αυτό που συμφέρει στον Πάχτα και την el dorado!!!