Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ANTIGOLD ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥΣ

Το θέατρο του παραλόγου και ο εμπαιγμός από τους... antigold θεσμικούς της Θράκης προς το λαό της συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ο κόσμος έχει φτάσει στην απόλυτη εξαθλίωση και αυτή συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιδεολογικές εμμονές τους.

Ο δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης επέστρεψε ως μη αποδεκτή την πρόσκληση που του απηύθυνε ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης για ανοιχτό διάλογο που αφορά την έγκριση της απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) για το πρόγραμμα ερευνητικών γεωτρήσεων στις Σάπες. (Δείτε εδώ)

Την ίδια στιγμή ο ίδιος άνθρωπος κάνει έκκληση στην πολιτεία να στρέψει το βλέμμα της στις Σάπες γιατί η ανεργία αγγίζει το 90% (!!!!) και ο άνεργος κόσμος της περιοχής έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση...! 

Είναι όμως ο ίδιος θεσμικός άρχοντας που ενώ οι δημότες του ζητούν να λάβει υπόψη τη βούληση και το θέλω τους για την εκκίνηση της μεταλλευτικής επένδυσης εκείνος μάλλον τους αγνοεί επιδεικτικά και έχει οχυρωθεί πίσω από ένα "όχι" που μάλλον εκπορεύεται από πολιτικές σκοπιμότητες κι όχι της ανάγκες της κοινωνίας που είναι ο πρώτος πολίτης.(Δείτε εδώ)

Από την άλλη πλευρά, οι κάτοικοι των Σαπών κάνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε δημοτικά, διανομαρχιακά και περιφερειακά συμβούλια γιατί οι πολιτικοί δεν λαμβάνουν υπόψη τα θέλω, τη δυστυχία και την εξαθλίωση τους τους και εκείνοι αντί να κάτσουν να τους ακούσουν και να πράξουν αυτό που απαιτεί η λαϊκή βούληση την οποία υποτίθεται εκπροσωπούν διακόπτουν τα συμβούλια με το πρόσχημα της έλλειψης απαρτίας, μόνο και μόνο για να μην ακουστεί η κραυγή απελπισίας αυτών των ανθρώπων. (Δείτε εδώ και  εδώ)

Γιατί τόση επιδεικτική αδιαφορία και αδιάλλαξία απέναντι σ' αυτόν τον κόσμο; Ποιά είναι η ανάγκη που ωθεί του θεσμικούς σε τέτοιες συμπεριφορές απέναντι τους;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μετά την Άνοιξη θα έχεις ακριβώς τις ίδιες απορίες και για την Χαλκιδική ....

καλά τα πας διότι οι κλωνοποιημένοι τελειώνουν και δεν τους θέλει και κανείς στο τέλος !!!!

Για τα "κυανιτικός διεστραμμένα στρουμφάκια" αλλά και τους Γραμματείς, Τελώνες και Φαρισαίους που τα ανέχονται

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Υ.Γ. Κάτι ήξερε η μαμά εταιρεία και μίλησε για αναστολή .........

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπήτέ μας χουμορίστα, πανέξυπνε και γλυκύτατε "κανένα" δεν ξέρουμε ειλικρινά τη θα γίνει στη Θράκη,ούτε βέβαια μέχρι την προσεχή άνοιξη.

Δεν ξέρουμε τι έχεις στο μυαλό σου, μέχρι τώρα όμως όπως και εσύ θα' χεις αντιληφθεί μόνο τρύπες στο νερό. Η επένδυση στη Χαλκιδική συνεχίζεται, ο κόσμος δουλεύει, η κοινωνία και η τοπική οικονομία ανασαίνει.

Μέχρι τότε όμως σου εύχομαστε σε σένα και όλο τον κόσμο μόνο τα καλύτερα με την υπενθύμιση να προσέχεις το τι εύχεσαι. Τα παραδείγματα είναι πολύ πρόσφατα και απευκτέα.

Ανώνυμος είπε...

αλεπουδίτσα ...
θεωρώ αυτονόητο ότι η νέα δημοτική αρχή δεν θα είναι a priori με την ELDORADO GOLD και τους τοπικούς συνεργάτες της !!!!

Ελπίζω σε μία δημαρχιακή αρχή η οποία θα πει:
"...Ευχή μας είναι το Υπουργείο και η Κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπ’ όψη την θέληση της τοπικής μας κοινωνίας η οποία αν και μαστίζεται από ανεργία και ανέχεια εν τούτοις λέει ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην επένδυση του Χρυσού και ζητά εναλλακτικές μορφές ανάπτυξης εφόσον διαθέτει τις υποδομές για κάτι τέτοιο...." από το κείμενο του κ. Ιωαννάκης (Δήμαρχος Σαπών, Θράκη) για τα χρυσωρυχεία με τίτλο : Δεν θα συναινέσουμε στο έγκλημα.

http://maroneia-sapes.gr/ms/arxeio/1126


επίσης θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή στην λεγόμενη τακτική του αντεύχομαι .......

Διότι εγώ πραγματικά και για κανένα νταβατζή δεν θυσιάζω το
"Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ" .-

Για τα "κυανιτικός" διεστραμμένα στρουμφακια , τις συνιστώσες τους αλλά και τους Γραμματείς, Τελώνες, Φαρισαίους που τα ανέχονται

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Υ.Γ. Το να καλλιεργείς προσδοκία δημοσίου υπαλλήλου .... κινδυνεύεις να ρήξης στον ΚΑΙΑΔΑ ανυποψίαστους , όπως παλαιότερα η TVX οι οποίοι νομίζουν ότι είστε αιώνιοι !!!!
Από τον φανατισμό δεν βλέπουν το απλό : is a Canadian-based, low-cost gold producer with operations in Asia, Europe and South America.!!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπητέ μας "κανένα", όπως ξέρεις η θεωρία απέχει από την πραγματικότητα. Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Σ' ότι αφορά τις αντι - ευχές σου είναι πολύ θετικό να έχεις αυτή την άποψη καταδίκης για τη βία απ' όπου κα αν προέρχεται, αν και θεωρούμε ότι πολύ λίγα πράγματα έχεις κάνει από την πλευρά σου για την πραγματική καταδίκη αυτής της βίας, όταν συνέβαινε.

Δε θυμόμαστε κανένα σχόλιο σου που να καταδικάζει ουσιαστικά και όχι φιλολογικά την βία και την τρομοκρατία που εφάρμοσαν τα ιδεολογικά σου συγκοινωνούντα δοχεία εναντίον εργαζομένων και κατοίκων της περιοχής.

Στα περί μονιμότητας θα μας επιτρέψεις να στα επιτρέψουμε γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει ποιοί στηρίζουν το μόρφωμα σας. Κρατικοδίαιτοι, παρασιτικοί, τρωκτικά και... "αθάνατοι"!

Ανώνυμος είπε...

"Στα περί μονιμότητας θα μας επιτρέψεις να στα επιτρέψουμε γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει ποιοί στηρίζουν το μόρφωμα σας. Κρατικοδίαιτοι, παρασιτικοί, τρωκτικά και... "αθάνατοι"! "

Έμεινα ΑΦΩΝΟΣ & ΚΆΓΚΕΛΟ !!!

για δείτε ποιοι μιλάνε .......

Όπως σας είπα αν συνεχίστε θα πάμε για .... εκδοτικό θρίαμβο διότι είστε αστείρευτη πηγή έμπνευσης !!!

Σας καλημερίζω και ελπίζω μαζί μου να σας καλημερίζουν και τα "καυανιτικός διεστραμμένα φωσφοριζέ στρουμφάκια" αλλά και οι "εθνικοί εργολάβοι" , οι "νταβατζήδες του μπαϊρακτάρη" και οι Γραμματείς, Τελώνες & Φαρισαίοι που σας ανέχονται

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Υ.Γ . Το αλίευσα στο twitter και μου άρεσε :
με τα αποθέματα του Μποδοσάκη #skouries που κάποιοι τα τσέπωσαν μπιτ παρά ... πόσα resort θα είχε η ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ;

http://politesaristoteli.blogspot.gr/2013/09/blog-post_29.html

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπητέ "κανένα" εκτός από χιουμορίστας, γλυκός, πανέξυπνος, όπως και ο ίδιος λές, είσαι και πολύ... καλός ψαράς!

Ευγε! "Αλιέα" του twitter και τον blogs...