Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

"Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙ Η Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ" - ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ? (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο από την ομιλία του κ. Βλαχόπουλου στην Ιερισσό στις 4/12/2013
 Το είπε ο τέως δήμαρχος Σταγείρων - Ακάνθου και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αριστοτέλη κ. Μιχάλης Βλαχόπουλος, σε ομιλία που έδωσε στο κέντρο πολιτισμού της Ιερισσού στις 4 Δεκεμβρίου 2013.

Αυτή την... προϋπόθεση "διαχωρισμού" του Δήμου Αριστοτέλη και "επανένωσης" του πρώην Δήμου Σταγείρων - Ακάνθου, όπως θα ακούσετε, όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Βλαχόπουλος την απέδωσε στο βουλευτή Χαλκιδικής κ. Γιάννη Δριβελέγκα με τον οποίο όπως λέει συζητούν όλα τα θέματα της Χαλκιδικής.

Δηλαδή, κατά τον κ. Βλαχόπουλο, ο διαχωρισμός του Δήμου Αριστοτέλη είναι επιθυμητός για τον κ. Δριβελέγκα, εάν ο πρώην Δήμος Μεγάλης Παναγίας συνενωθεί με τον πρώην Δήμο Σταγείρων - Ακάνθου...!!!

Όταν ειπώθηκαν αυτά και άλλα ενδιαφέροντα από τον κ. Βλαχόπουλο (εδώ και 50 μέρες) δεν κουνήθηκε φύλλο από το "κονκλάβιο της Ιερισσού". Η μόνη που έδειξε ενδιαφέρον ήταν η κ. Ιγγλέζη η οποία κατέθεσε σχετική ερώτηση στην οποία απάντησε πριν δύο εβδομάδες το Υπουργείο Εσωτερικών και ρίχθηκε χθές στην αρένα της δημοσιότητας.. 

Προφανώς, γιατί το ενδιαφέρον τους ήταν στραμμένο στην επιλογή του... μοναδικού υποψηφίου τους για τις δημοτικές εκλογές. Τώρα που... λύθηκε το φλέγον ζήτημα τους, "θυμήθηκαν" το διαχωρισμό του δήμου.

Ωραίο το πυροτέχνημα τους, αλλά εσφαλμένη η εντύπωση που έχουν σχηματίσει, ότι τα τερτίπια τους δεν γίνονται αντιληπτά απ' όσους δεν κινούνται μέσα στον παράλληλο κόσμο τους.

Εμείς από την πλευρά μας, επιμένουμε και ζητάμε επίσημη τοποθέτηση απ' όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 
  • Ποιοι τροφοδοτούν τα σενάρια "διαχωρισμού" και "επανένωσης" νυν καλλικρατικών και πρώην καποδιστριακών δήμων της Χαλκιδικής; 
  • Ποιοι λόγοι... εφηύραν αυτό το ζήτημα;;;
Ακολουθεί το βίντεο. Το επίμαχο σημείο της τοποθέτησης του κ. Βλαχόπουλου είναι στη 1 ώρα και 12 λεπτά.