Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΨΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ" ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ?

Φώτο από την πυρπόληση λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού,
που σημειώθηκε στο Γομάτι στις 5/8/2012
Καθησυχαστικός μεν, ως προς την... επόμενη μέρα των εκλογών, αλλά "ελαφρώς" επιλήσμων δε, για το τι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, παρουσιάστηκε ο ιδρυτής του antigold μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο 105,5".

Μιλώντας εξ ονόματος εκείνων, που μάχονται για την κατάργηση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική και σε αντιδιαστολή των όσων υποστήριξε προχθές ο κ. Πάχτας απευθυνόμενος σε άνεργους γεωτρυπανιστές, ο πρόεδρος του "οργανισμού" τόνισε, ότι η ομάδα των ακτιβιστών που δρά στην περιοχή δεν πρόκειται να προβεί σε καμία μορφή βιαιότητας, όπως δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα...!!!!

Η φώτο δεν είναι από το... Βροντάδο της Χίου,
αλλά από... διαμαρτυρία που έγινε στις
Σκουριές 21/10/2012
Θα θέλαμε πάρα πολύ να πιστέψουμε τα λόγια του, ως προς το παρόν και το μέλλον. Μάλιστα για οση διάρκεια μιλούσε,προ στιγμήν, πιστέψαμε ότι ένα φωτοστέφανο είχε σχηματιστεί πάνω από το κεφάλι του!

Παρ' όλα αυτά,  ο μέχρι πρότινος βίος του και το γεγονός ότι κατ΄επανάληψη κάνει πως δε θυμάται τι είχε πεί, πριν και μετά την εμπρηστική επίθεση στo εργοτάξιο των Σκουριών, αλλά και όλα τ΄αλλα δεκάδες περιστατικά βίας που έχουν συμβεί σε βάρος εργαζομένων και κατοίκων που αγαπούν τα μεταλλεία, δεν μας δίνουν και πολλά περιθώρια εμπιστοσύνης στα λεγόμενα του. 

Από την άλλη, επειδή ότι είχε πεί στο "σεμινάριο" στρατηγικής ματαίωσης επενδύσεων που έκανε στις Σάππες το Σεπτέμβριο του 2012 βγήκε... αληθινό, αναρωτιόμαστε μήπως κάτι ανάλογο συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση... Ή μήπως αδίκως το αναρωτιόμαστε;;; Ίδωμεν...
Σκουριές 17/2/2013
Ολόκληρη τη φιλική συζήτηση που είχε ο ιδρυτής του antigold σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείτε να την ακούσετε εδώ.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά είμαστε σοβαροί. Ο κόσμος πεινάει στην κυριολεξία και αυτοί οι 50, 100 πάνε και δημιουργούν ολόκληρη κατάσταση για τα κοντέινερ?
Πόσο βολεμένα, ξιπασμένα και αναίσθητα είναι αυτά τα τομάρια που δε τους καίγεται καρφί για τον αγώνα που δίνουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι για να ζήσουμε τις οικογένειες μας?

Ανώνυμος είπε...

αποδείχτηκε κάποια κατηγορία για μας σε κάποιο δικαστήριο??
καταδικάστηκε κανένας και δεν το ξέρω??
πως σχολιάζεις αυτά ρε πολίτη και ρίχνεις τις ευθύνες σε μας??

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @4:41 μ.μ.

Ποιοί είστε εσείς που εμείς ρίξαμε ευθύνες σ' εσάς;;;