Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας κατά την παρουσίαση του απολογισμού  πεπραγμένων της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας με μια δήλωση γεμάτη νόημα ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, τη νέα υποψηφιότητα του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Συγκεκριμένα ο κ. Πάχτας δήλωσε τα εξής: 

"Είχατε δήμαρχο και δε το βλέπατε. Αλλά βλέπετε έργα του δήμου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δε χρειάζεται να βλέπετε το δήμαρχο στα καφενεία. Πρέπει να βλέπετε έργα του δήμου στα χωριά σας. Εμείς αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Αν λοιπόν δεν ήμασταν με πολλούς από εσάς στα καφενεία αυτό το τρίχρονο, ίσως να βρούμε περισσότερο χρόνο τα επόμενα χρόνια... ".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Πάχτα.

Πηγή δημοσίευσης ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σύμφωνα με την δημοσκόπηση της kaparesearch που εντολέας της ηταν ο πάχτας τα αποτελέσματα λενε πως ο πάχτας είναι τρίτος και δεν παει σε δεύτερο γύρο.
Αναρωτιέμαι λοιπον αν θα παραμείνει σαν δημοτικός σύμβουλος ο πάχτας μετά τις εκλογές ή αν θα παραιτηθεί!!!
μπορεί να μου απαντήσει κάποιος????

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ Εμείς προσωπικά δεν ξέρουμε κάτι γι αυτή τη δημοσκόπηση και επομένως δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να σου απαντήσουμε.

Νομίζουμε ότι σε σύντομο χρονικά διάστημα όλοι θα διαπιστώσουμε αν θα δικαιωθεί η δημοσκόπηση που επικαλείσαι και το "καυτό" ερώτημα που σε απασχολεί...