Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ Α.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ:"ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το... ορθό πολιτικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο οφείλει να κινηθεί προ και μετεκλογικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να' χει τη στήριξη των ΑΝΕΛ, έθεσε σε συνέντευξη του στον Αντέννα ο κ. Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα λοιπόν, με το "πολιτικά ορθό" πλαίσιο του κ. Καμμένου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για να υποστηριχθεί από το κόμμα του πρέπει να μην υποστηρίζει το επενδυτικό σχέδιο της "Ελληνικός Χρυσός" στη ΒΑ Χαλκιδική, πετώντας έτσι το γάντι στον... ανεξάρτητο υποψήφιο και νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
 Προφανώς, ο κ. Καμμένος αισθάνεται ενοχλημένος, που ο υποψήφιος που θέλει να στηρίξουν οι ΑΝΕΛ για την ΠΚΜ αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση επί του πιο "σοβαρού ζητήματος" αυτής της χώρας σε σχέση για παράδειγμα με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου...

Από την πλευρά του, κ. Τζιτζικώστας απέφυγε να σηκώσει το γάντι και αρκέστηκε σε μια πιο... στρόγγυλη απάντηση τονίζοντας ότι "η ατζέντα της παράταξης του διαμορφώνεται μαζί με τους πολίτες".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συνέντευξη του ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε εκτενώς και με λεπτομέρειες στην πολιτική σχέση που έχει οικοδομηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από το Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος σε ανακοίνωση του υπογράμμισε πως "οι ΑΝΕΛ έχουν επιβάλλει πολιτική ατζέντα στον νυν περιφερειάρχη την οποία εκείνος εφαρμόζει με θαυμαστή πιστότητα..."  

Ακολουθεί το βίντεο με το απόσπασμα της συνέντευξη του κ. Καμμένου στον Αντέννα και το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

Το... βασικό πρόβλημα του προέδρου των ΑΝΕΛ, που δεν είναι άλλο από τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη ΒΑ Χαλκιδική και η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο Χρήστος Πάχτας για το... πολιτικό λιντσάρισμα, που προκάλεσε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, αρχίζει να περιγράφεται από το 4ο λεπτό και έπειτα. 

Μέχρι τότε περιγράφει τα μάλλον... ήσσονος σημασίας εσωκομματικά προβλήματα που προκάλεσαν οι ανεξαρτητοποιήσεις των 2 βουλευτών του (Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος) και το πως χτίστηκε η πολιτική σχέση του με τον κ. Τζιτζικώστα...