Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Από σήμερα το απόγευμα ο 35χρονος εν ενεργεία δικηγόρος Στέλιος Βαλιάνος προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών Χαλκιδικής με το συνδυασμό "Κεντρική Μακεδονία- Πρωταθλήτρια Περιφέρεια" που συγκρότησε ο Γιάννης Ιωαννίδης για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Αρναιώτης Στέλιος Βαλιάνος από το Δεκέμβριο του 2013 είναι και εκλεγμένος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής.

Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε την εξής δήλωση:

"Σήμερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου , ως Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής , με το συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη.
 
Ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου. 

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αντανακλά την πίστη του επικεφαλής του Συνδυασμού στα προσόντα και τις δυνατότητες της Νέας Γενιάς. Μένει σε μας να αποδείξουμε ότι η ανανεωτική αυτή επιλογή διαθέτει περιεχόμενο και ουσία. Βάζουμε τις δυνάμεις μας μπροστά για την πρόοδο της Χαλκιδικής και της Μακεδονίας. 

Θα μιλήσουμε μαζί, με ειλικρίνεια και ευθύτητα και θα καταθέσουμε την ορμή μας στην παραγωγή έργου με προτεραιότητα τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους ανθρώπους. Ο Αγώνας είναι μπροστά μας. Θα τον δώσουμε και θα νικήσουμε, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ."

Να σημειώσουμε ότι από τις 5 Μαρτίου ανακοινώθηκε η επανα-υποψηφιότητα του νυν αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου με το συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. 

Όπως ακούγεται είναι ζήτημα ολίγων ημερών να ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα που θα στηριχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο χασοδίκης παει και για χασοπολιτικός?
κατι τους επηρεαζει τελικα στην Αρναια.
κανενας τους δεν παει καλα.
Απ τον παχτα αν ξεκινησεις βγαζεις πολλα συμπερασματα

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο η Χαλκιδική θα σε στηρίξει γιατί είναι γνωστό το ήθος, η εντιμότητα και επαγγελματική σταδιοδρομία. Μακάρι ο βρώμικος χώρος της πολιτικής να μην αλλοιώσει αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να είσαι ξεχωριστός.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστές και καθαρές οι απόψεις του Στέλιου Βαλιάνου για τη μεταλλευτική. Ψαχτείτε λίγο με την υποψηφιότητα του ενωτικού Μίχου και τις πυκνές συναντήσεις που έχει με συνδικαλιστή μεταλλωρύχο. Από μέσα πέφτουν τα κάστρα , να το θυμάστε!!!

ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΘΕΟΛ είπε...

ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ