Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ:"ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ"

Αυτοί είναι οι βασικοί παράμετροι κατά τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Στέλιο Βαλιάνο των οποίων η διαφύλαξη θα κρίνουν ουσιαστικά το μέλλον και τη βιωσιμότητα της  μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική. 

Τις δηλώσεις αυτές έκανε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα Μουδανιά για την παρουσίαση της υποψηφιότητας  του.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Κεντρική Μακεδονία-Πρωταθλήτρια Περιφέρεια" Γιάννης Ιωαννίδης.

Αμφότεροι τόνισαν, ότι είναι έτοιμη μια Επιτροπή Κοινωνικού Ελέγχου για τα μεταλλεία τόσο για τη Χαλκιδική όσο και για τις υπόλοιπες περιοχές της Περιφέρειας, η οποία θα ελέγχει σχολαστικά την εξέλιξη των εργασιών.

«Άλλοι αλλάζουν θέση σε ότι αφορά την επένδυση, εμείς παραμένουμε σταθεροί σε όσα έχουμε πει» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Βαλιάνος.

Ειπώθηκαν βέβαια και πολλά άλλα για εξίσου καίρια ζητήματα που αφορούν τη Χαλκιδική, τα οποία μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Βόρεια Χαλκιδική Στέλιο σου εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.
Μην προδώσεις ποτέ τις αξίες σου. Αν πρέπει να το κάνεις για την πολιτική καριέρα σου , τότε καλύτερα να παραιτηθείς, δεν τους αξίζεις!
Να είσαι βέβαιος ότι αυτός ο κόσμος που θα σε στηρίξει θα σε αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο!