Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ-ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΟΛΩΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ... #SKOURIES

"Eίδες" οι... ακτιβιστές???
Οι επαγγελματίες ακτιβιστές του "οικοδομικού συνεταιρισμού... #skouries" έκαναν και πάλι το "θαύμα" τους. 

50 περίπου καπηλευτές του περιβάλλοντος και στυγνοί εκμεταλλευτές της ανοχής και της φοβικότητας της πολιτείας δεν επιτρέπουν (!!!) σε συνεργείο της ΔΕΗ να συνεχίσει τις εργασίες αλλαγής κολώνας ηλεκτροφωτισμού στο Χοντρό Δέντρο.

Η σημερινή "δράση" των ακτιβιστών δεν έχει άλλο στόχο από το διακοπούν επ' αόριστον οι εργασίες κατασκευής ισόπεδου κόμβου στο επίμαχο σημείο, εκμεταλλευόμενοι μια περίεργη απόφαση που έλαβε ο ΔΕΔΔΗΕ Πολύγυρου την περασμένη Τρίτη για αναστολή των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός, λόγω "της εγγύτητας της απόστασης που υπάρχει ανάμεσα στην συγκεκριμένη κολώνα ηλεκτροφωτισμού και τις εργασίες που γίνονταν στον κόμβο"... 

Αυτοί λοιπόν που δήθεν διαμαρτύρονταν πριν από 4 μόλις μήνες για την τροχονομική παράβαση της διπλής γραμμής και ανησυχούσαν μήπως γίνουν κάποια ατυχήματα λόγω των μανουβρών των φορτηγών ΔΧ, που κατευθύνονταν στις Σκουριές, είναι οι ίδιοι που τώρα δεν επιτρέπουν (με ποιο δικαίωμα;;;)  να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του κόμβου.

Ποιο παράλογος και υποκριτής, απλά αγνοείσαι...!

Περιττό να αναφέρουμε και πάλι, ότι η αστυνομία διατηρεί τα "κεκτημένα" της, ούσα η καλύτερη θεατής της απροκάλυπτης αυθαιρεσίας αυτών των ατόμων.