Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Για δεύτερη φορά μέσα σε 3 μέρες θα επισκεφτεί τη Χαλκιδική η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου. 

Διαβάζοντας το επίσημο πρόγραμμα της διαπιστώνουμε ότι και πάλι αφήνει απέξω από το πρόγραμμα των επισκέψεων της τα Μαδεμοχώρια της ΒΑ Χαλκιδικής.

Να υπενθυμίσουμε, ότι την περασμένη Τρίτη βρέθηκε μια ανάσα από τα Μαδεμοχώρια... Έπέλεξε όμως να επισκεφθεί την Ιερισσό (2 φορές...), την Ουρανούπολη, τα Νέα Ρόδα και τη Μ. Παναγία, όπου το βασικό θέμα στην ατζέντα των συναντήσεων της ήταν ο ευσεβής πόθος της ίδιας και των "επιτροπών αγώνα" για να μπει λουκέτο στα μεταλλεία.

Η δικαιολογία που ακούστηκε για την ακατανόητη περιφρόνηση που επέδειξε η υποψήφια περιφερειάρχης προς τους Μαδεμοχωρίτες ήταν ότι... "το πρόγραμμα της ήταν υπέρ του δέοντος φορτωμένο και ήταν αδύνατο να προλάβει σε μια μέρα να κάνει και άλλες επισκέψεις"...

Η νέα παρουσία της στη Χαλκιδική θα έχει διάρκεια 2 ήμερες και παρ' όλα αυτά και πάλι  δεν περίσσεψε χρόνος και τρόπος για να επισκεφτεί η κ. Χαραλαμπίδου τα χωριά που χτυπάει η καρδιά των μεταλλωρύχων.

Ευχόμαστε μέχρις ότου αποφασιστεί και 3η κάθοδος στη Χαλκιδική να έχουν αρθεί οι όποιες επιφυλάξεις διατηρεί η κ. Χαραλαμπίδου απέναντι στη μεγάλη μεταλλευτική κοινότητα του Δήμου Αριστοτέλη και να συμπεριλάβει τα Μαδεμοχώρια και τους κατοίκους τους στο πρόγραμμα της.

Βέβαια, η διατύπωση που υπήρχε στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε μετά την πρώτη επίσκεψη της στο 1/4 της ΒΑ Χαλκιδικής δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς στην υποψήφια περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία και στο επιτελείο της δόθηκε... η εντύπωση πως συναντήθηκαν με την πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής!!!

Ας μην προτρέχουμε όμως και ας είμαστε υπομονετικοί και καλοπροαίρετοι. Στην πολιτική οι ανατροπές είναι αλλεπάλληλες και σχεδόν καθημερινό φαινόμενο

Υ.Γ. Εξυπακούεται πως κανένας πολιτικός ή υποψήφιος δεν εξαιρείται απ' όσα αναφέρουμε για την κ. Χαραλαμπίδου, εφόσον διέπεται από τις ίδιες αντιλήψεις, περιφρονητικά ή φοβικά σύνδρομα απέναντι στους κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδικής.

2 σχόλια:

STOχASTIS είπε...

ε όχι και τους αγνοεί !!!

... και ο Μητροπολίτης Θεόκλητος ήταν στο Μαύρο Αλώνι της Ιερισσού που είναι η κορυφαία εκδήλωση στην ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ με ΑΝΑΦΟΡΆ και στο 1821 !!!
Βαρύτατη εκδήλωση ΜΝΗΜΗΣ αντίστοιχη με τον Χαλασμό της Κασσάνδρας & την έναρξη της επανάστασης του Πολυγύρου !!!

Όλοι ήταν εκεί πλήν .... του Πάχτα και των συν αυτώ συνοδοιπόρων !!!

ΕΛΕΟΣ η αλήθεια είναι ΜΙΑ .-

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @25 Απριλίου 2014 - 6:25 μ.μ.

Δεκτά όλα αυτά που γράφεις. Με τη συγκεκριμένη ανάρτηση τι σχέση έχουν; Αν θέλεις βοήθησε μας για να καταλάβουμε το σχόλιο σου.

Υ.Γ. Έχουμε την αίσθηση ότι το σχόλιο σου αφορά ανώνυμο σχόλιο σε άλλη ανάρτηση. Είναι έτσι ή κάνουμε λάθος;