Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΧΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Την Τετάρτη του Πάσχα ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας επισκέφτηκε τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας. Συνομίλησε με εργαζομένους της Ελληνικός Χρυσός. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό οι δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο κ. Πάχτας άκουσε τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις αγωνίες των εργαζομένων, άλλα παράλληλα αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που έγινε στο δήμο κατά τη διάρκεια της θητείας του, στις καταστάσεις και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σ' αυτή τη χρονική περίοδο με αφορμή τις αντιδράσεις μερίδας κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία.

Επίσης, υπογράμμισε με έμφαση το διακύβευμα αυτών των εκλογών που είναι αλληλένδετο κατά την άποψη του με την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αριστοτέλη αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του κ. Μίχου στον οποίο καταλόγισε διγλωσσία, καθώς όπως είπε άλλα υποστηρίζει στα βόρεια χωριά και άλλα λέει στα νότια χωριά του δήμου.

Τέλος, ο κ. Πάχτας δεσμεύτηκε πως αν επανεκλεγεί, θα φροντίσει να στηθούν γέφυρες συμφιλίωσης, έτσι ώστε να μην ξαναδημιουργηθούν καταστάσεις στο μέλλον όμοιες μ' αυτές που πλήγωσαν την κοινωνία στο πρόσφατο παρελθόν..

Τα όσα είπε ο δήμαρχος Αριστοτέλη στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στο μεταλλείο της Ολυμπιάδας μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΏ




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ανέκδοτο της ημέρας λέγεται γέφυρες φίλιας από τον Πάχτα.
Γιατί αυτές τις γέφυρες μετά τις εκλογές και όχι πριν???
ποιον κόσμο πάει να παγιδεύσει ξανά ο κακόμοιρος και να πολώσει το κλίμα πριν τις εκλογές??
Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία σ αυτά που λέει ο Μίχος γιατί εκπροσωπεί το κίνημα κατά των μεταλλείων και απόδειξη αυτού θα είναι το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα,βγαλμένο από ανθρώπους του κινήματος σε συνεργασία με τον ίδιο.
όλα τα άλλα είναι εικασίες!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι εικασία 8:06 αυτό που είπε ο Μίχος ότι δεν κλείνουν τα μεταλλεία;
Είναι εικασία ότι ακριβώς τα ανάποδα λέει όταν έρχεται στην Ιερισσό;
Αστα να πάνε με τη μαριονέτα σας. Το χάσατε το παιχνίδι.