Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

"ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΟ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ" (Email)

*Ακολουθεί σημείωση του blog

Στο σημερινό σχόλιο του ο αγροτοκτηνοτρόφος-μεταλλωρύχος Νίκος Γαλάνης απευθύνεται στον υποψήφιο δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο. 

Του ασκεί κριτική για τη διγλωσσία του, που όπως λέει έχει να κάνει με το γεγονός, ότι άλλα λέει στα χωριά των μεταλλωρύχων και άλλα στα παραλιακά χωρια όταν τα επισκέπτεται, αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει για τη μεταλλευτική επένδυση, αν και εφόσον εκλεγεί.

Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Γαλάνη.


"Σε λίγο έχουμε εκλογές και το ερώτημα σε όλους εμάς που στηρίζουμε την επένδυση χρυσού είναι τι επιδιώκει ο εκλεκτός των αντιδρώντων και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχος.

Θέλεις την ανάπτυξη και την  πρόοδο της περιοχής που είναι εξασφαλισμένη με την επένδυση και δημιουργεί δυναμική ανάπτυξη στην περιοχή ή θα ακολουθήσεις την πολιτική που οδηγεί στην ανεργία και την ανανασφάλεια;

Επειδή κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει τον κόσμο, το ερώτημα είναι τι σχέση έχεις με όλους αυτούς που σε επέλεξαν και όχι τυχαία.

Γιατί άλλα λες στους μεταλλωρύχους και άλλα στους βολεμένους που είναι κατά. Και τους οποίους στηρίζεις, ξέροντας πως αν δεν προχωρήσει η επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο δεν θα προχωρήσει τίποτα. 

Ελπίζω κάποια στιγμή με ευθύτητα και ειλικρίνεια να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου ακολουθώντας την πολιτική της αλήθειας και όχι ανωριμότητα.

Διαφορετικά να σε χαίρονται όλοι αυτοί που έχουν βαφτίσει την βία, κίνημα.

Τελικά χρειάζεται παλικαριά να είσαι ΚΑΘΑΡΟΣ με τους ανθρώπους!"


Ευχαριστώ

Νίκος Γαλάνης

Αγροτοκτηνοτρόφος, Μεταλλωρύχος 

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG: Επι τη ευκαιρία να πούμε πως αίσιο τέλος είχε η... εξαφάνιση της συνέντευξης του κ. Μίχου στη Νέλλυ Ψαρρού.

Για όσους τυχόν δεν το πληροφορήθηκαν η συνέντευξη του ενώ αρχικά είχε αναρτηθεί στη Ρεσπέντζα μετά από 4 περίπου ώρες αποσύρθηκε. Σήμερα η συνέντευξη δημοσιεύεται εξ ολοκλήρου στην "Εφημερίδα των Συντακτών". 

Σ΄ότι μας αφορά, διατυπώσαμε τα ερωτήματα που μας προξένησε η γενικόλογη τοποθέτηση του υποψήφιου δημάρχου, αναφορικά με το αν υφίσταται ή όχι η πιθανότητα διενέργειας δημοψηφίσματος για τα μεταλλεία μετά τις εκλογές και την οποία μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Τα ίδια και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά προκάλεσε η εν λόγω συνέντευξη και στα "Μεταλλεία Χαλκιδικής". Ποια ήταν αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.