Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 15 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος γύρος ανακρίσεων που αφορά τα 9 από τα 15 συνολικά άτομα, που κλήθηκαν σε απολογία και κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο εργοτάξιο των Σκουριών στις 17 Φεβρουαρίου του 2013.

Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Πολύγυρου, με περιοριστικό όρο την απαγόρευση της εξόδου τους από τη χώρα, ενώ σε 3 από τους κατηγορούμενους επιβλήθηκε ακόμη ένας όρος που αφορά την εμφάνιση τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ανά τακτό χρονικό διάστημα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι χθες απολογήθηκαν ακόμη 6 άτομα για την υπόθεση. Στα 5 επιβλήθηκε επίσης, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ στον 6ο κατηγορούμενο, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλη έκπληξη ότι επιβλήθηκε και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στους κατηγορούμένους. Εκπλήσεστε; Να μην εκπλήσεστε καθόλου.
Ντόπια ακτιβίζουσα πολιτικός (λέμε τώρα) δεν άφησε σε χλωρό κλαρί δικαστικούς παράγοντες το σαββατοκύριακο. Τους έπρηξ' τα σκώτια μη τυχόν και βάλουν τους ψηφοφόρους της στη μπουζού.
"Ανεξάρτητη" δικαιοσύνη από τη μία και απο την άλλη αφοσιώμένη πολιτικός στις "δημοκρατικές αξίες"!
υγ.Μη κόψετε το σχόλιο. Δε βρίζω πουθενά και λέω αλήθειες χωρίς να σας σοκάρω με ονόματα!

Ανώνυμος είπε...

Η πιο σκληρή ποινή για τον αρχέγονο η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα...

Εδώ τα τηλέφωνα παρακολουθούνται!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σ' αυτή τη γελοία χώρα που ζουμε με τους ακόμη πο αστείους λειτουργούς της πολιτείας, της έννομης τάξης και της δικαιιοσύνης θα πάς φυλακή και να δεν πάς φυλακή θα σου κατασχέσουν την περιουσία σου, αν δεν έχεις να πληρώσεις το ΤΕΒΕ σου, το ΦΠΑ και τα χαράτσια.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ, αν κάψεις και καταστρέψεις ιδιωτική και δημόσια περιουσία έχοντας ένα κόμμα από πίσω να σε στηρίζει.
Πολύ κακα έπραξε η ανακρίτρια καιπέβαλε περιοριστικούς όρους σ' αυτές τις περιπτώσεις κατηγορουμένων. Είναι σκέτη κοροιδία και εμπαιγμός για τους ίδιους τους κατηγορουμενους. Κυρίως αυτή η γελοιότητα της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σε ποιό τμήμα; της Ιερισσού; αφού το κάψαν. δεν υπάρχει. Που να τρέχουν στην αρναία; Γιατί σε καιρούς κρίσης να πληρώνουν 20ευρα για να πηγαινοέρχονται; Οι νεφελίμ κάψαν το μεταλλείο! Άντε να τελειώνουμε μ' αυτή τη γελοιότητα.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε παιδια γιατι θυμωνουμε επειδη δεν μπηκαν μεσα; νομιζω οτι απο αυτο το site ειχανε πει οτι μακαρι να μην ειναι απο την περιοχη αυτοι που εκαναν την επιθεση.δεν χρειαζεται μισος.η δικαιοσυνη θα κανει τη δουλεια της.ειμαι σιγουρος γι αυτο.πρεπει να ηρεμησουμε.νομιζω εχουν καταλαβει οτι οι ακραιες συμπεριφορες μονο κακο προκαλουν γι αυτο και τον τελευταιο καιρο δεν εχουμε εκτροπα στις πορειες.ισως αυτο να σημαινει οτι θα αφησουμε οριστικα πισω μας τις ασχημες μερες.αν δεν ενοχλουν τους εργαζομενους ας κανουν οσες πορειες θελουν.εμεις ομως δεν πρεπει για κανενα λογο να φερομαστε εκδικητικα.

Ανώνυμος είπε...

προς @18 Ιουνίου 2014 - 9:59 μ.μ.
εχεις απόλυτο δίκιο!