Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ "16" ΤΟΥ MUNDIAL (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου πρόσθεσε μια νέα επιτυχία στο ενεργητικό της. Επικράτησε με σκορ 2-1 επί της Εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού και κατάφερε να προκριθεί για 1η φορά στην ιστορία της στους "16" του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία κάνοντας εκατομμύρια Έλληνες σ' όλη την υφήλιο να ξεσπάσουν από χαρά.

Η Εθνική ομάδα, αν και δεν μας έχει συνηθίσει, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησε πολύ καλές ευκαιρίες και κατά γενική ομολογία άξιζε την νίκη-πρόκριση, πολύ πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίξει το πέναλτι στο 93' λεπτό, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση!

Έτσι όμως ήταν γραφτό να σημειωθεί αυτή η μεγάλη επιτυχία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που την προσεχή Κυριακή στις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα με φόντο την πρόκριση στους "8" του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων η Εθνική Ελλάδας να επικρατήσει της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής με ανάλογη αγωνιστική εικόνα μετουσιώνοντας τις ευκαιρίες που θα κάνει σε γκολ και να μην χρειαστεί να σπάσουν καρδιές και άλλα αντικείμενα..., όπως χτες!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα γκόλ της αναμέτρησης.