Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΔΕ ΘΑ 'ΧΟΥΜΕ "ANTIGOLD" ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Πόσο πιο "ενωτικό" να γίνει πια το antigoldgr.org?
ΠΡΟΣ ΤΟ... ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ "ANTIGOLDGR.ORG" ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Σε απόλυτα... ενωτικούς ρυθμούς κινείται και το "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων"!

Ανάρτηση του αναλύει διεξοδικώς, γιατί το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου ήταν... δημοψήφισμα κατά της επένδυσης χρυσού!

Με λίγα λόγια, κατά το antigoldgr.org δεν απαιτείται τώρα δημοψήφισμα τοπικού χαρακτήρα, όπως επιθυμούσε σε ανύποπτο χρόνο μετά τις εκλογές του 2010, γιατί αυτό το... ρόλο έπαιξαν οι πρόσφατες εκλογές. Δε χρειάζεται λοιπόν η κοινωνία μας να μπει σε μια νέα δίνη κοινωνικής έντασης και διχασμού. Ευτυχώς!

Βέβαια, αυτή η "ανάγνωση" προσκρούει στην προεκλογική τοποθέτηση που έκανε ο ιδρυτής του antigoldgr.org σε συνέντευξη που έδωσε στο Super tv, όπου σε εξίσου συμφιλιωτικούς τόνους, όταν είχε ερωτηθεί αν οι εκλογές είναι ένα είδος δημοσκόπησης για την επέκταση ή μη της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική, είχε πει: "το αποτέλεσμα των εκλογών δε θα κρίνει το ναι ή το όχι"... (Δείτε ΕΔΩ στο 23:10)

Θα μείνει άραγε το "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" σταθερό, ως προς τη νέα θέση του, αυτή τη φορά; Ή θα υπάρξει κάτι που θα το κάνει να αλλάξει και πάλι γνώμη και να μπει σε μια λογική καλλιέργειας κλίματος για τη διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος πριν φτάσουμε στις δημοτικές εκλογές του 2019;

Εχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι τότε. Ενότητα να' χουμε όλοι μας και υγεία πάνω απ' όλα για να το διαπιστώσουμε...


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένδιαφέρουσα θα ήταν και μια ανάλυση του antigold για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στη Θράκη. Τα ξέρει πολύ καλά τα γράμματα εκεί, το paratiritirio της μελούνας!