Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός πριν από λίγο εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση που αναφέρεται στις φήμες που έχουν φουντώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν τη σύναψη συμφωνίας για χορηγία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Στρατώνι, 23 Ιουνίου 2014


Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια σπουδή στα αθλητικά δρώμενα - και όχι μόνο - σχετικά με την εμπλοκή της Ελληνικός Χρυσός σε χρηματοδότηση, χορηγία ή ό,τι άλλο προς αθλητικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.
Διακινούνται μάλιστα ποσά, προτάσεις, διαπραγματεύσεις, διαφωνούντες, νικητές, ηττημένοι και ό,τι άλλο συνθέτει πλασματικές εικόνες σαν αυτές που χρησιμοποιούνται χρόνια τώρα εναντίον της εταιρείας.
Άπαξ και διαπαντός: Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα  υπάρξει πρόταση για χορηγία ή χρηματοδότηση σε κανένα αθλητικό σωματείο της Θεσσαλονίκης. Ούτε, βεβαίως, θα μπούμε στη λογική του ποιος μας αναζήτησε, γιατί μας αναζήτησε και τι αυτό σημαίνει.
Η μόνη μας εμπλοκή με αθλητικά δρώμενα μπορεί να διαμορφωθεί αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια της δικής μας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που καταλαβαίνει όποιος διαβάσει την ανακοίνωση είναι ότι χορηγία στον Αρη είναι δεδομένη. Το ποσό μάλλον παίζεται ακόμη!

Vamos Arianara!

Ανώνυμος είπε...

Όπως δεν αξίσει σ' αυτήν την συμφεροντολόγικη κοινωνία μας αυτή η επένδυση, έτσι δεν αξίζει και αυτή η σοβαρή εταιρεία να ασχολείται με πολύ χαμηλού επιπέδου "κοινωνικές" συνέργειες, όπως είναι αυτές που έχουν σχέση με δωρεές και χορηγίες σε ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες. Μόνο χασούρα θα' χει από αυτές τις εμπλοκές...

Ανώνυμος είπε...

Στα μαδεμοχώρια υπάρχουν δεκάδες οικογένειες που δεν έχουν ψωμί να δώσουν στα παιδιά τους. Αν θέλει ο χρυσός να μείνει στην ιστορία για την κοινωνική ευασθησία της στα αδύνατα στρώματα, ας αναλάβει τη σίτηση, τη μόρφωση και την άθληση αυτών των παιδιών, εφόσον δε μπορεί να προσλάβει τους γονείς τους.
Αν έχουν λεφτά για πέταμα και να ακούνε βριξίδιαα και απο πάνω ας τα ρίξουν στο γυάλινο κόσμο της μπάλας.

Ανώνυμος είπε...

Τερμα το HELLAS GOLD. Απ' εδώ και στο εξής:GOLGEN ARIS για να τα πάμε καλά!!!!
Τρένο η ομάδα ξανά για τη σούπερλίγδα!