Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ... ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ... #SKOURIES!

Στιγμιότυπο από τη "νεκρά θάλασσα" του Στρατωνίου!!!
Εκεί που προσπαθούμε να συνηθίσουμε στην ιδέα (;) και τη... βεβαία διαπίστωση, ότι η θάλασσα του Στρατωνίου είναι "νεκρά' και δεν υπάρχει "ίχνος ζωής" στα βάθη της, έρχεται το βίντεο του Olympus Zeus, να αναστατώσει, αν όχι να τρομοκρατήσει την επιβληθείσα καθημερινότητα μας από τους "antigold" διαμορφωτές της...

Ένα βίντεο που δείχνει, αν είναι ποτέ δυνατόν, ένα κοπάδι δελφινιών να φέρνει βόλτες στη θαλάσσια περιοχή του Στρατωνίου.

Μεγάλος... προβοκάτορας ο Olympus Zeus που έφτιαξε αυτό το βίντεο και ακόμη μεγαλύτεροι... προβοκάτορες τα ίδια τα πανέμορφα θηλαστικά, που δεν επιτρέπουν στους "antigold" βραχίονες της... κοινωνικής ενότητας και της... τουριστικής προβολής της ΒΑ Χαλκιδικής απερίσπαστους από τέτοιας μορφής ενοχλήσεις και επισκέψεις!

Προτείνουμε λοιπόν την άμεση σύσταση "ομάδας υποβρύχιας antigold ακτοφυλακής", που με νυχθημερόν περιπολίες θα αποτρέπει την παρουσία και την εισβολή ψαριών ακόμη και λουομένων στη "ραδιενεργή" θάλασσα του Στρατωνίου..., που σε ευθεία είναι ζήτημα αν απέχει 10 χιλιόμετρα, αλλά παρ' όλα αυτά και ευτυχώς δηλαδή, δεν πρόσβαλε εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια η ποθούμενη μόλυνση της, τη θάλασσα της Ιερισσού, τους επισκέπτες και τους υποθαλάσσιους οργανισμούς της..

Νομίζουμε, ότι μέχρι να προκύψουν τα "ασφαλή" συμπεράσματα από τα... επιστημονικά εργαστήρια του antigoldgr.org, μέλη του... #skouries θα μπορούσαν κάλλιστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο και την κοινωνία, από τον απεριόριστο χρόνο που έχουν στη διάθεση τους.

Για παράδειγμα θα μπορούσαν με προσωπικές επιδείξεις οι "antigold" προστάτες της ΒΑ Χαλκιδικής να υποδείξουν τι είδους στολές προστασίας πρέπει να προμηθευτούν οι κάτοικοι του Στρατωνίου, έτσι ώστε να συνεχίσουν να κολυμπούν άφοβα εκείνοι και τα παιδιά στη θάλασσα τους, χωρίς να κινδυνεύουν από δελφίνια, ιππόκαμπους και άλλα θαλάσσια όντα που βρίθουν στην περιοχή...



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δελφίνια στην παραλία του Στρατωνίου;;
Πώς εμφανίστηκαν εκεί και χάλασαν την προπαγάνδα του αρχέγονυο αντίχρυσου;

"ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ;" διερωτάται.
Ο ίδιος αφέθηκε προς το παρόν ελέυθερος.