Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η “Ελληνικός Χρυσός”,  σε επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη, κ. Ζουμπά, δηλώνει τα εξής, σε σχέση με το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο:

  •     Τιμούμε το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Δημοτικές Αρχές και σεβόμαστε απόλυτα τον θεσμικό τους ρόλο και τις αποφάσεις των.
  •     Επαναλαμβάνουμε την διάθεσή μας για συμβολή σε κάθε αθροιστική κοινωνική λογική και με συμμετοχή στο δημοκρατικό διάλογο αλλά και με συγκεκριμένες πρακτικές.
  •     Είμαστε αντίθετοι σε κάθε λογική που δυναμιτίζει την προσπάθεια κοινωνικής συνοχής από οπουδήποτε και αν προέρχεται, κυρίως δε όταν πηγάζει από εξωθεσμικές πρακτικές.
  •   Η ήδη διαμορφωμένη ατμόσφαιρα και η κατατεθειμένη στόχευση των γνωστών πια κύκλων, όχι μόνο απέχει του δημοκρατικού διαλόγου αλλά προσεγγίζει την στείρα δυναμική αντιπαράθεση.
Και η επιστολή κλείνει τονίζοντας:

“Κύριε πρόεδρε, θεωρούμε δεδομένο ότι τόσο η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και των θεσμικών οργάνων του Δήμου, όσο και η δική μας προσήλωση στην αθροιστική κοινωνική λογική, θα διαμορφώσουν πολύ σύντομα τις συνθήκες  εποικοδομητικής συνεργασίας. Εκεί θα είμαστε δυναμικά παρόντες.”

Αναδημοσίευση από ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η επιστολή λέει...

Τιμούμε το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Δημοτικές Αρχές και σεβόμαστε απόλυτα τον θεσμικό τους ρόλο και τις αποφάσεις των.

εάν τιμούσαν την δημοτική αρχή θα είχαν παραστεί στο δημοτικό συμβούλιο.

λέει.. Επαναλαμβάνουμε την διάθεσή μας για συμβολή σε κάθε αθροιστική κοινωνική λογική και με συμμετοχή στο δημοκρατικό διάλογο αλλά και με συγκεκριμένες πρακτικές.


έχουν την διάθεση για την συμβολή σε κάθε αθροιστική κοινωνική λογική αλλά η εταιρεία αυτοαναιρείται όταν δεν πάει στο δημοτικό συμβούλιο.


λέει: Είμαστε αντίθετοι σε κάθε λογική που δυναμιτίζει την προσπάθεια κοινωνικής συνοχής από οπουδήποτε και αν προέρχεται, κυρίως δε όταν πηγάζει από εξωθεσμικές πρακτικές.

αντίθετοι στην λογική αυτή, αλλά πάλι αυτοαναιρείται χωρίς την παράσταση της στο δημοτικό συμβούλιο.
προτρέπει και καθοδηγεί το σωματείο εργαζομένων να μην παραστεί και με την στάση της πολώνει το κλίμα.
καταδικάζει απ όπου και αν προέρχεται η διχόνοια στην περιοχή και επικαλείται τις εξωθεσμικές πρακτικές υπονοώντας τους αντιδρώντες.
ξεχνάει όμως εσκεμμένα, ότι όλοι εμείς είμαστε αυτοί που εκλέξαμε την νέα δημοτική αρχή.
ο δημοκρατικός διάλογος υπάρχει όταν υπάρχουν διαφωνίες. εφόσον εσείς διαφωνείτε γιατί δεν παραβρεθηκατε στο δημοτικό συμβούλιο?
από την δική μας πλευρά σαφώς και υπήρξε διάλογος καθ όλη την διάρκεια του συμβουλίου και ήταν ταυτόσημος σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης.
άλλωστε οι θέσεις μας ήταν διατυπωμένες και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.
άρα δεν υπάρχει διαμορφωμένη ατμοσφαίρα.

η επιστολή αυτή μου θυμίζει τους τσάμπα μάγκες της ελληνικής βουλής.

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστερίξ
οταν ο τράγος που έχετε βάλει μπροστά επειδή τόλης και σια είναι υπόδικοι κάνει επίθεση στο δήμαρχο της καρδιάς σας
όταν οι εσείς οι παριστάμενοι δεν αφήνετε ένα δικό σας δημοτικό σύμβουλο, τον Κοτάκη το Γιώργο από τη Βαρβάρα να ολοκληρώσει την άποψη του για την τρομοκρατία και τις επιθέσεις που κάνετε σε βάρος των μεταλλωρύχων
όταν απέξω είχατε τσιλιαδόρους για έλεγχο
έχεις το θράσος να λες οτι θα αφήνατε να εξελιχθεί δημοκρατικά η διαδικασία με την παρουσία της της αντιπολίτευσης, της εταιρείας και τους εργαζομένους;
χώνεψε το η απομόνωση σας και στην εξουσία που βρίσκεστε θα συνεχιστεί.
Συνεχίστε ετσι και γρήγορα θα καταλάβετε οτι η κλεψύδρα της ηθικής νομιμοποίησης σας θα αδειάσει πολύ σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

22 Νοεμβρίου 2014 - 2:45 μ.μ.

φιλε μου νομίζω ότι θα έπρεπε να το γνωρίζεις...
η εξουσία πάντα έχει μοναξιά όταν δεν είναι διαπλεκόμενη!!!


ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αλά της ο αστεριξούλης ο γαλάτης ο μαναχικός εξουσιαστής και αρχιδιαπλεκόμενος!!!!!!!!!!

SAUCE ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.....