Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΧΡ. ΠΑΧΤΑΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Ζουμπάς διάβασε στο σώμα την επιστολή που απέστειλε προς εκείνον ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Πάχτας.

Στην επιστολή του ο κ. Πάχτας υποστηρίζει, ότι λόγοι που καθιστούν αμφίβολη την προσωπική ασφάλεια του δεν του επέτρεψαν να παραστεί στην αποψινή δημοτική συνεδρίαση.

Επιπλέον, ο κ. Πάχτας τονίζει πως τέτοιες δημοτικές συνεδριάσεις πρέπει να γίνονται στα χωριά του άξονα από Αρναία μέχρι Στρατώνι, όπου δεν συντρέχει καμία απειλή και κανένας κίνδυνος για την ελευθερία των απόψεων και την προσωπική ασφάλεια των παρευρισκομένων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποστήριξε ότι σε απαντητική επιστολή προς τον κ. Πάχτα τον διαβεβαίωσαν πως δεν συντρέχει κανένας απολύτως κίνδυνος για την ασφάλεια του.

Κάτι που δεν έγινε πιστευτό από τον κ. Πάχτα, καθώς στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατήγγειλε φραστικούς προπηλακισμούς και ύβρεις σε βάρος του μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιάννης τρώει, γιάννης πίνει

1-ier-SOS

Σας μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα

Είναι μόνοι τους στην Ιερισσό. Οι καρέκλες όσων θα μπορούσαν να αρθρώσουν έναν οποιοδήποτε αντίλογο είναι αδειανές. Χαρά!

Ξεκινάνε οι συριζοεπιστήμονες με χνώτα που βρωμάνε ΚατσιφαΖιαγκοΔημητριά την καταστροφολογία… τα κεφάλια κουνιούνται πανω-κάτω… είναι από τον ύπνο που έρχεται. Πω-πω βαρεμάρα…μέχρι τη Λάρισα θα ψοφήσει το σύμπαν από τη σκόνη… τι ώρα πήγε ρε παιδιά;

Η Κατερίνα Ιγγλέζη κάθεται δίπλα-δίπλα με τον Αρχιμα.Αγγελόγλου… στο πλάνο φαίνεται σαν να είναι αγκαλιά, ζευγάρι ταιριαστό! Θού Κυριε!

Όταν γίνονται ερωτήσεις από το κοινό και κανείς δεν απαντά όπως πρέπει… η δεν ξέρει, ΤΟΤΕ ως δια μαγείας τις απαντά αυτός που ρωτάει… Του ήρθε επιφοίτηση είναι προφανές!

Και βγαίνει κάποια στιγμή ο Ζεν Πρεμιέ δήμαρχος και απλώνει τα φτερά του σαν παγώνι να μας πει ότι είναι οικονομολόγος και μετά από ακατάπαυστη περιαυτολογία-μπουρδολογία μας σερβίρει μία από τα ίδια.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

(αυτή που έχει εγκριθεί και δρομολογηθεί μέχρι τώρα μας αρκεί…)

ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (αυτό έλειπε…)

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (τα λέγαμε ότι ο δήμος δεν είναι αρμόδιος…)

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ (που την βλέπει στην Ιερισσό ήθελα να ξέρω…)

Και όλοι χειροκροτούν.

Είδατε ντουγάνια πως παίρνονται οι σωστές αποφάσεις… ε;

http://www.metalleiablog.gr/2014/11/metalleiablog-alone-in-ierissos/


Ανώνυμος είπε...

ο πάχτας τα ίδια έλεγε και στην ορκωμοσία.
κινδυνεύει λέει... πραγματικά είναι για γέλια γι αυτό κατάντησε περίγελος.
αυτά που βλέπει στον δρόμο σαν κινδύνους είναι η καζούρα που του κάνει ο κόσμος για τα όσα λέει και κάνει.
από πότε η καζούρα έχει γίνει επικίνδυνη??
έναν χαζό δεν τον πειράζει κανένας.
μας είπε και το άλλο το τρελό..το δημοτικό συμβούλιο έπρεπε να γίνει στα επάνω χωριά.
παρ ότι δεν πέρασε πολύς καιρός που άφησε την αμαρτωλή του καρέκλα ξέχασε ακόμη και τους κανονισμούς των διαδικασιών.
ξέρει πολύ καλά ότι για να γίνει σε άλλο χωριό ένα δημοτικό συμβούλιο απαιτείται απόφαση γι αυτό, από την προηγούμενη συνεδρίαση.
βέβαια ο χρήστος είναι μαθημένος σε τέτοιες ανορθόδοξες πρακτικές.
αυτά βλέπουν οι πολίτες, τον κάνουν καζούρα στον δρόμο και νομίζει πως κινδυνεύει.
τι να πει κανείς, άβυσσος η ψυχή του πάχτα...!!!!


ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστερίξ να μη ξεχνάς ότι είναι 350 υπόδικοι στην Ιερισσό. Και ένα καμένο αστυνομικό τμήμα. Και ένα καμένο αμάξι το πρώην δήμαρχου.

Ανώνυμος είπε...

μη ξεχνας 21 Νοεμβρίου 2014 - 7:16 μ.μ. οτι ακομα δεν εχει καταδικαστει αυτος η αυτοι που θα ηθελες.λιγη υπομονη και εμπιστοσυνη στις δικαστικες αρχες δεν βλαπτει.ειδικα απο εσας που λετε οτι πρεπει να αφηνουμε τη δικαιοσυνη να κανει τη δουλεια της.οχι να την παρακαμπτουμε οπως κατηγορειτε αυτους που αντιδρουν.

Ανώνυμος είπε...

@4:32
τη δικαιοσύνη εσείς είστε που δεν αναγνωρίζετε τις αποφάσεις της και την αμφισβητείται. Αν σας βολεύουν οι αποφάσεις έχεις καλώς, αλλιώς οι δικαστές είναι πουλημένοι, τα πάιρνουν και όλες αυτές οι αηδίες που ξεφουρνίζετε.

Ανώνυμος είπε...

22 Νοεμβρίου 2014 - 10:11 μ.μ.
ευχαριστω που συμφωνεις οτι παρακαμπτετε τη δικαιοσυνη και βγαζετε μονοι σας αποφασεις οι οποιες εκρεμουν στα δικαστηρια.αν δε συμφωνουσες δε θα ελεγες σαν τα παιδακια, κυρια κυρια και αυτος το εκανε οχι μονο εγω.

Ανώνυμος είπε...

Για τον @ 12:39 π.μ.
Εγω ξέρω ότι κοντεύουμε να κλείσουμε 2 χρόνια από την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές και ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί η δίκη!
Αυτά τα κουραφέξαλα που μας λές είναι για μικρά παιδιά...
υγ.Πολίτες να δημοσιευτεί.Δεν βρίζω. Κάνω αξιολογική κρίση!

Ανώνυμος είπε...

23 Νοεμβρίου 2014 - 9:35 π.μ.
ουτε παλι απαντησες.χαιρομαι.τη μια λες οτι τα κανουν και οι αλλοι και την αλλη λες οτι περασαν 2 χρονια και δεν εγινε δικη.δε σου κανει εντυπωση οτι δεν εγινε ακομη δικη;στην αρχη του σοου φυλακες για να δειξουν οτι κατι κανουν και οταν καταλαβαν οτι δεν εχουν τα στοιχεια τους αφησαν.σκεψου λιγο εξυπνος ανθρωπος φαινεσαι.το τυχαιο τοτε με τις συλληψεις ηταν αν θυμασαι τα δυο ακρα.δεν τους πετυχε και αυτο.πρεπει να γινουν οι δικες για να μην αιωρουνται πραγματα.συμφωνω.