Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

#SKOURIES: "ANTIGOLD" ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΙΣΣΟΣ - ΣΤΡΑΤΩΝΙ

"Πρωτόποροι" και στο φίλαθλο πνεύμα οι "antigold"...
Οι γνωστές βίαιες εικόνες και καταστάσεις που πυκνά συχνά ζουν οι κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής από μια μερίδα θερμοκέφαλων "antigold" αναβίωσαν χθες κατά τη διάρκεια και το τέλος της ποδοσφαιρικής συνάντησης Ιερισσός - Στρατώνι που διεξήχθη έπειτα από απόφαση της αστυνομίας στο γήπεδο της Ορμύλιας.

Η μερίδα αυτών των θερμοκέφαλων ατόμων που απολαμβάνουν την έλλειψη επίγνωσης των χώρων που βρίσκονται και χωρίς καμία ντροπή και σεβασμό εκτονώνουν τα κατώτερα ένστικτα τους, φρόντισε να κάνει την παραμονή των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Στρατωνίου από δύσκολη μέχρι ιδιαιτέρως επικίνδυνη.



Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από τους ίδιους τους πολέμιους της μεταλλευτικής, που όπως φαίνεται αισθάνθηκαν απολύτως οικεία στο φυσικό τους περιβάλλον. Τη γηπεδική αρένα με τους όρους που αυτοί επιθυμούν να διεξάγεται το... παιχνίδι.

Έτσι είδαμε να εκτοξεύονται φωτοβολίδες από την εξέδρα με στόχο τον προπονητή της ομάδας του Στρατωνίου, που από τύχη δεν υπέστη κάποια εγκαύματα. Η επιλογή του στόχου δεν έγινε τυχαία, αφού ο Γιάννης Πετράκης είναι και εργαζόμενος στα Μεταλλεία Κασσάνδρας ως επιστάτης, ενώ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου εξελέγη και πρόεδρος της Ολυμπιάδας

Είδαμε επίσης, το λάβαρο της ομάδας του Στρατωνίου να φωτογραφίζεται πεταμένο στο χορτάρι.. Μια κίνηση όπου αν μη τι άλλο φανερώνει το "φίλαθλο πνεύμα" και το "σεβασμό" απέναντι στον εκάστοτε  αντίπαλο που τρέφουν οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ιερισσού και για το οποίο υπερηφανεύονταν σε πρόσφατη ανακοίνωση τους.


Τέλος μάθαμε, ότι έπρεπε να περάσει μια ολόκληρη ώρα για να αναχωρήσει η ομάδα του Στρατωνίου από το γήπεδο, λόγω της συγκέντρωσης εξαγριωμένων "antigold" έξω απ' αυτό.

Απ όλα αυτά καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι κακώς η αστυνομία και η ΕΠΣΧ αποφάσισε την αλλαγή της έδρας της συνάντησης για λόγους ασφαλείας. Τι παραπάνω δηλαδή θα συνέβαινε στο γήπεδο της Ιερισσού απ΄αυτά που συνέβησαν χθες στο ουδέτερο γήπεδο της Ορμύλιας.

Νομίζουμε ότι από τη στιγμή που ένα ποδοσφαιρικό σωματείο δέχεται να καπελώνεται η ιστορία του και ο ρόλος του από θέματα εντελώς άσχετα με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, αυτές οι εικόνες ντροπής, που ακόμη δεν έχει καταδικάσει κανείς τους, καλό είναι να μην εξάγονται εκτός Ιερισσού...

Άλλωστε μόνο στις #skouries μπορούν τέτοιες σκηνές και καταστάσεις να γίνουν αποδεκτές, εξαιτίας του ιδιόρρυθμου καθεστώτος που έχουν επιβάλλει οι λάτρεις της αποανάπτυξης σ' όλα τα επίπεδα.


Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης αυτό έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ.
Ο "ΕΝΩΤΙΚΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ;ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΝΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μην συνερίζεστε τους οικολόγους της πλάκας. Δεν ήθελαν να κάνουν κακό στον Γιάννη τον Πετράκη. Για δέντρο τον περασαν.Και ως γνωστόν αυτοί τα δέντρα τα καίνε!!!

Ανώνυμος είπε...

16 Νοεμβρίου 2014 - 7:25 μ.μ.

μπορείς να μου πεις τι έκανε ο πάχτας στα 3 περίπου χρόνια που ήταν δήμαρχος??
έβγαλε έστω και ένα καταδικαστικό δελτίο τύπου για όσα έκτροπα δημιούργησαν τα ΜΑΤ κατά την διάρκεια της θητείας του???
είναι θράσος να μιλάς για τον Μίχο και να του ζητάς τα ρέστα.

Ανώνυμος είπε...

θΡΆΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ 11:01 ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

11:01 θυμάσαι εκείνη την μαύρη Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012; Καλά θα κάνεις να να φρεσκάρεις λίγο τη μνήμη σου...

Ανώνυμος είπε...

17 Νοεμβρίου 2014 - 1:48 π.μ.

τώρα με αποστόμωσες μ αυτό που είπες για τον Απόστολο....
τι να πω??
έχεις φάει τόση πλύση εγκεφάλου εσύ αγόρι μου που πραγματικά σε λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Πλύση εγκεφάλου έπαθες εσύ αγόρι μου.Ξεχνάς- γιατί άν θυμηθείς- μπορεί και να βάλεις τον εαυτό σου απέναντι.Κάτι που οι περισσότεροι το αποφεύγουμε.Τα γεγονότα στο Δημαρχείο στις 30.3.2012,σου εύχομαι να μη τα ζήσεις ποτέ.Γιατί άν ήσασταν στην θέση αυτών που κρατούσαν όμηρους, πολιορηκημένους, στην πατρίδα τους,στο χωριό τους,στο σπιτι τους, δεν θα σας έφταναν ουτε 100 μηνύσεις!Θα αλλάζατε τόπο διαμονής για να μήν βλέπετε τους θύτες σας.Ακόμα και τους εγκληματίες τους αφήνουν να απολογηθούν-αλλά εσείς μάθατε στην επιβολή των απόψεών σας; δια της βίας!όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι πουλημένος,μπομπολάκι και χαφιές της εταιρείας!Ενώ οι καθοδηγητές είναι ΟΛΟΙ τους και οι φυσικοί αυτουργοί τόσων και τόσων επεισοδίων είναι αγγελούδια και αμέμπτου ηθικής!Ρε πού τα πουλάτε αυτά τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες!Για να τολμήσει κανείς να εκφέρει αντίθετη άποψη στην Ιερισσό και θα δει τί θα γίνει:θα φάει ξύλο,θα τον βρίσετε,θα του κάψετε το αυτοκίνητο -ή το σπίτι-θα τον διώχνετε σαν μίασμα από παντού!Ετσι δεν είναι"¨αγόρι"?