Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ELDORADO ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: "ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ"

«Εχουμε τις άδειές μας και συνεπώς είμαστε νομικώς κατοχυρωμένοι να συνεχίσουμε τις εργασίες μας και τα προγράμματα ανάπτυξης στην περιοχή. Συνεπώς για εμάς μέχρι στιγμής τίποτε δεν έχει αλλάξει (bussiness as usual) δηλώνει στο πρακτορείο Reuters η Krista Muhr αντιπρόεδρος της εταιρίας Eldorado, σε απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη. «Δεν θα συνεχίζαμε να επενδύουμε κεφάλαια στην Ελλάδα αν δεν είχαμε εμπιστοσύνη», προσθέτει η κα Muhr.

«Εναντιωνόμαστε απόλυτα σε αυτό το επενδυτικό σχέδιο», είχε δηλώσει ο Π. Λαφαζάνης και πρόσθεσε ότι «θα εξετάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας ως προς αυτό». Απέφυγε να διευκρινίσει ποιες είναι οι προθέσεις της Αθήνας.

Όπως σημειώνει το διεθνές πρακτορείο, την περασμένη εβδομάδα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι για την τρέχουσα χρονιά θα δαπανήσει 200 εκατομμύρια δολάρια στο ορυχείο στις Σκουριές. 

Αναδημοσίευση από www.thetoc.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.. ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ..

Ανώνυμος είπε...

Για τον @ 1:55μμ

Κανένας κίνδυνος και καμία παραπλάνηση.
Εσύ αν είχες τοποθετήσει 350 εκ. δολλάρια σε μια νομιμότατη επένδυση που έχει την επίσημη έγκριση της πολιτείας και του ΣτΕ. Είσαι έτοιμος να ρίξεις άλλα 200 εκ. δολλάρια στις Σκουριές που έχουν το πιο καθαρό κοίτασμα χαλκού - χρυσού στον κόσμο, χωρίς δηλαδή προσμείξεις μεικτών θειούχων και άλλα 100 εκ. δολλάρια περίπου σε Μάντεμ Λάκκο και Ολυμπιάδα. Θα φύγεις επειδή κάποιοι παραπληροφορημένοι και παραπλανημένοι πολιτικοί λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι;
Τέτοιες εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και δεν παίζουν.
Όποιος έχει διάθεση να παίξει θα πρέπει να έχει τη δύναμη να πληρώσει ακριβά το τίμημα αυτού του παιχνιδιού και το πολιτικό και κοινωνικό κόστος.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα που είπε και ο Τσίπρας.

Ανώνυμος είπε...

31 Ιανουαρίου 2015 - 4:44 μ.μ.

αγαπητέ μου ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει από Μέρκελ, θα καταλάβει από την eldorado και την Krista Muhr ???
Κράτα μικρο καλάθι σ αυτά που λες..!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

10:03μμ
Το δικό σου καλάθι μεγάλωσε απότομα, μήπως;
Άλλης τάξεως θέμα με τη Μέρκελ και άλλης τάξεως το ζήτημα με την επένδυση χρυσού.
Με τη Μέρκελ είμαστε μαζί του, με την επένδυση η κοινωνία των μαδεμοχωρίων δεν είναι μαζί του.
Θα δούμε.