Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

"Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ"

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι εργαζόμενοι επανέλαβαν αρκετές φορές ότι περιμένουν από ένα αριστερό κόμμα να σταθεί στο πλευρό τους.

«Η αριστερή κυβέρνηση δεν θα θέλει να τα βάλει με τον εργάτη, τη θεωρούμε δίπλα μας» ανέφερε ο κ. Ζαφειρούδας, ενώ ο κ. Χατζής σχολίασε: «Παίρνουμε μισθούς αξιοπρέπειας και τους παίρνουμε στην ώρα τους. Να το λάβει υπόψη της αυτό η αριστερή κυβέρνηση, που είναι με τον εργαζόμενο. Δεν θα γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια του 1993 που δεν είχαμε δουλειές».

Οι εργαζόμενοι θυμήθηκαν το 2003, τότε που ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, συνοδευόμενος από τον Π. Λαφαζάνη, είχε κατέβει στις στοές όπου έκαναν απεργία πείνας οι μεταλλωρύχοι και είχε δηλώσει ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Θυμήθηκαν όμως και ότι «προεκλογικά ο σημερινός πρωθυπουργός έλεγε πως θα σταματήσει την επένδυση και θα μας βάλει σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Και τι θα γίνει μετά από τρεις μήνες που θα τελειώσουν τα προγράμματα».

«Οι δουλειές των ανθρώπων δεν είναι παιχνίδι κορόνα γράμματα» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, προσθέτοντας: «Δεν θα συνυπογράψω να γίνει η περιοχή μαύρη τρύπα ανεργίας και υπανάπτυξης».

 Απαντώντας στον αντίλογο περί ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, ο ίδιος μίλησε για απασχόληση με 400 ευρώ και αδήλωτη εργασία, φαινόμενα που παρατηρούνται στην τουριστική Νότια Χαλκιδική.

Αναδημοσίευση από www.metalleiachalkidikis.gr2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μήπως θα πρέπει πρώτα να αναλογιστούμε , αλλά και να ζητήσουμε ευθύνες από την προηγούμενη δεξιά κυβέρνηση η οποία δεν ολοκλήρωσε την αδειοδότηση και μας έφερε σε αυτή την κατάσταση;

αρχιΜΥΔΙς

Ανώνυμος είπε...

@10 Φεβρουαρίου 2015 - 9:24 π.μ.

Αυτό είναι η καλύτερη απάντηση σ' αυτούς που ισχυρίζονται ότι η προηγούμενη κυβέρνηση υπερασπίστηκε με κάθε κόστος και τρόπο την επένδυση.
Αντε να δούμε τώρα το "κάθε κόστος" της Ιγγλέζη...