Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ?

Οργιάζουν οι φήμες ότι από χθες το βράδυ είναι ορφανή η θέση του δημάρχου Αριστοτέλη. 234 μέρες μετά την ανάληψη των δημαρχιακών καθηκόντων του ο Γιάννης Μίχος φέρεται να ανακοίνωσε στα μέλη της δημοτικής παράταξης του την οριστική και αμετάκλητη παραίτηση του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται η παραίτηση του κ. Μίχου οφείλεται στις τρέχουσες και ραγδαίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, οι οποίες σε συνδυασμό με την ανελαστική επιχειρηματική δραστηριότητα του καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την ενδελεχή ενασχόληση του με τις πολύ σοβαρές υποχρεώσεις του δήμου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του κ. Μίχου. Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ίσως και μέσα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς αυτό το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ξεπερνώντας ακόμη και τα γεωγραφικά όρια του Δήμου Αριστοτέλη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eίναι ποτέ δυνατόν να έχει παραιτηθεί για τέτοιο λόγο; Δεν τον ενοχλεί το μπάχαλο που έχει προκαλέσει με τη δειλή στάση του απέναντι στο συντονιστικό και παραιτείται για τα αποθεματικά του δήμου;
Όσοι τον ψήφισαν από τα Μαδεμοχώρια καλά να πάθουν. Εμείς οι υπόλοιποι τι χρωστάμε να περνάμε αυτή τη ταλαιπωρία και να μην μπορούμε να βρούμε ησυχία από τους ανίκανους και παλαβούς που έχουμε μπλέξει;

Ανώνυμος είπε...

Κολοκύθια με ρίγανη. Μας δουλεύουν ψιλόγαζί. Στημένα είναι όλα για να πιέσουν την κυβέρνηση να κλείσει την επένδυση. Ξυπνάτε. Αντιπολίτευση και Χρήστο Πάχτα ξεσηκωθείτε να βρούμε το δίκιο μας. Δεν πάει άλλο αυτό το θέστρο.

Ανώνυμος είπε...

Η μπλόφα και η ασάφεια πάει σύννεφο.
Επικοινωνιακά είναι όλα και μέρος του δόλιου σχεδίου για να καταστρέψουν 4,000 οικογένειες στα Μαδεμοχώρια και να φέρουν την ανάπτυξη του κ...υ καάνοντας οικοδομήσιμα οικόπεδα τα 300000 μεταλλευτικά στρέμματα.

Ότι χάλι έγινε σε Κασσάνδρα και Σιθωνία θέλουν να γίνει και εδώ. Η μεταλλευτική είναι το μεγάλο εμπόδιο αρχέγονων εργολάβων και εισοδηματιών με γερά κουμάντα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Στη γη του φιλόσοφου Αριστοτέλη το παπατζηλίκι έχει γίνει επιστήμη. Τουλάχιστον να άνοιγαν μια σχολή. Θα ήταν η καλύτερη στον κόσμο με διαφορά. Υπεύθυνο σπουδών: συντονιστικό Ιερισσού.

Ανώνυμος είπε...

Βρωμάει στήσιμο η ιστορία από χιλιόμετρα μακριά...
Δεν έχουν το θεό τους οι antigold.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΣΕΣ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΣ! ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ! ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ! ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ.