Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ο Γιώργος Ζουμπάς ανέλαβε, όπως αναμενόταν, τη σκυτάλη του βαρέως φορτίου επαναφοράς της κοινωνικής ενότητας στο δήμο μας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας σε μυστική ψηφοφορία που έγινε χθες τον ανέδειξαν σε νέο δήμαρχο.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 15 ψήφοι υπέρ του Γιώργου Ζουμπά και 1 ψήφος υπέρ του Γιώργου Κωττάκη, δημοτικού συμβούλου από τη Βαρβάρα, ο οποίος μαζί με τον κ. Ζουμπά είχε θέσει και εκείνος υποψηφιότητα για το δημαρχιακό θώκο, που από τις 24 Απριλίου έμεινε κενός εξαιτίας της παραίτησης του Γιάννη Μίχου.

Η  ορκωμοσία του κ. Ζουμπά είναι το επόμενο στάδιο και μπορεί να γίνει και σήμερα αν προλάβουν να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, καθώς το πρακτικό πρέπει να υπογραφεί από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Αν και ο νέος δήμαρχος είναι πασίγνωστος για τις αντιμεταλλευτικές θέσεις και εμφανίσεις του, ίσως να τα καταφέρει καλύτερα από τον προκάτοχο του, καθώς ο ίδιος δεν έχει άλλες επαγγελματικές και επιχειρηματικές υποχρεώσεις να τον βαραίνουν.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Μακάρι, ο τρόπος άσκησης των καθηκόντων του και ο λόγος του να καταφέρει να αγκαλιάσει ολόκληρη την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής σε σχέση με την παταγώδη αποτυχία που σημείωσε ο Γιάννης Μίχος.

Πηγή ανάρτησης: diavgeia.gov.gr και ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ρωτάει κανείς; Ήταν τυχαίο που ο Μίχος παραιτήθηκε ή ήταν συμφωνημένο από την αρχή; Ένα τέχνασμα για να βγάλουν αντιμεταλλευτικό δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας μπορεί να φοράει μπλουζάκι S.O.S ο άλλος δεν μπορεί να έχει άποψη αντίθετη απ΄αυτόν.Την σκυτάλη της ενότητας ποιός θα τν πάρει?

Ανώνυμος είπε...

14 από τους 15 ψήφους δηλαδή 93,33% δημοκρατικό ποσοστό που θα ζήλευε και ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην Βόρειο Κορέα. Σωστός!

ΟΒΕΛΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος από το αντιμεταλλευτικό κίνημα έγραψε: στα σχόλια:
http://www.nellypsarrou.com/index.php?option=com_content&task=view&id=461&Itemid=80
«Με την παραίτηση Μίχου λοιπόν, φτάσαμε στον Δήμαρχο που ήθελε (αλλά δεν μπορούσε να έχει) το κίνημα από την αρχή. Ο Μίχος το ήξερε αυτό (πως ο Ζουμπάς θα αναλάμβανε) και παραιτήθηκε.»

Το ερώτημα είναι, ήταν όλα προγραμματισμένα από την αρχή;
Ήταν ο Μίχος μέσα στο κόλπο;

Ανώνυμος είπε...

1:52 Ο Μίχος είναι επιχειρηματίας πάνω απ όλα και μποέμ τύπος. Σίγα μην κάτσει να σκάσει... Έχει άλλες προτεραιότητες τώρα.