Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΤΟ #SKOURIES ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου μας είπε στη συνέντευξη τύπου της 18/6/2015 της Επιτροπής για το Δημόσιο Χρέος και για τις εταιρείες που επωφελούνται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και δεν κάθονται να φορολογηθούν στην Ελλάδα (με 26%, που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να το κάνει 29% !!!, όταν σε όλη την Ευρώπη είναι στο μισό, εκτός από τις Σκανδιναβικές χώρες όπου φορολογούνται όμως με flat rate, δηλαδή έσοδα μείον έξοδα – ΟΛΑ τα έξοδα…) όπως η Εl Dorado Gold, η Eurobank, η Ακαδημία Πλάτωνος Mall, κ.λπ….

Ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Το βιντεάκι ανέβασε στο Youtube το antigoldgreece… Δηλαδή ο .... εξελίσσεται σε υμνητής της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τη στιγμή που στελέχη του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να την βλέπουν ούτε ζωγραφιστή… και λέει από κάτω:

«Από τη συνέντευξη τύπου 18.6.2015 της Επιτροπής του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τα αληθινά αίτια και τις γενεσιουργούς αιτίες της δημιουργίας και της διόγκωσης του Δημόσιου Χρέους».

Επιτέλους!!! 

Βρήκαμε γιατί μεγάλωσε έτσι το δημόσιο χρέος… Η Εl Dorado Gold εν μέρει φορολογείται (νόμιμα) στην Ολλανδία… Αν φορολογούνταν Ελλάδα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα… Κάποιοι δεν είναι σοβαροί, ε; Δείτε το βιντεάκι (εδώ)…

Αναδημοσίευση από www.metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Ανεξάρτητα αν είναι συμπαθής ή όχι η κ. Κωσταντοπούλου είναι πολύ καλή σ' αυτό που κάνει. Ιδίως στην ανάδειξη θεμάτων ήσσονος ή άνευ σημασίας. Τους προσδίδει τεράστιο ενδιαφέρον. Η αλήθεια να λέγεται...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κυβέρνηση και τα μέλη τους ζουν για την επικοινωνιακή λεζάντα και την δημιουργική ασάφεια. Στοιχεία που χρησιμοποιούν μόνο ολοκληρωτικά καθεστώτα για να επιβιώσουν. Προσωπικά δεν θέλω να είναι παρένθεση. Μακάρι να επιβιώσουν και εμείς μαζί τους για να μην ξεχάσουμε ποτέ..!

Ανώνυμος είπε...

Εχει ακόμη ένα "προσόν" η πρόεδρος Κωσταντοπούλου. Τα πολύ σημαντικά τα υποβιβάζει και κάνει να φαίνονται ασήμαντα.
Το ξεχάσατε στο σχόλιο σας! Και όχι μόνο αυτή όλος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @21 Ιουνίου 2015 - 12:56 μ.μ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πάντως δεν ήταν εσκεμμένη η παράλειψη μας.