Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ #SKOURIES???

Πέρασε σχεδόν ένα 24ωρο και δεν γράφτηκε ούτε ένα σχόλιο από κυβερνητικά στελέχη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τις σφυρίχτρες που γέμισαν το απόγευμα του Σαββάτου το κέντρο της Θεσσαλονίκης .

Επρόκειτο για εκατοντάδες σφυρίχτρες που χρησιμοποίησαν όσες και όσοι συμμετείχαν στις ετήσιες εκδηλώσεις "υπερηφάνειας" ως ηχητικά εφέ.

Παρ' όλα αυτά καμία ενόχληση δεν υπήρξε ως προς τη χρησιμοποίηση τους από κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίοι όμως δεν απέφυγαν να συνδέσουν αντίστοιχες σφυρίχτρες που είχαν οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που έγινε στην πλατεία Συντάγματος υπέρ της παραμονής στο ευρώ με τις σφυρίχτρες που ακούστηκαν στην μεγαλειώδη κάθοδο και κινητοποίηση των 7.000 κατοίκων και εργαζομένων από τη ΒΑ Χαλκιδική τον περασμένο Απρίλη και πάλι στην Αθήνα.

Μάλιστα, αυτοί οι κύριοι θεώρησαν βέβαιο ότι υπάρχει κοινό "οργανωτικό κέντρο" που διοργάνωσε τις κινητοποιήσεις για ευρώ και μεταλλεία διερωτώμενοι παράλληλα που αποθηκεύονται αυτές οι σφυρίχτρες και από ποιόν μοιράζονται.

Άραγε η νέα εμφάνιση εκατοντάδων σφυριχτρών το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη κατά την παρέλαση υπερηφάνειας δεν ανησυχεί και δεν βάζει σε σκέψεις το κυβερνητικό επιτελείο και το #skouries για εξάπλωση των πλοκαμιών αυτού του μοχθηρού "οργανωτικού κέντρου" και στη Βόρεια Ελλάδα; 

Μήπως αυτές οι σφυρίχτρες είναι απολύτως ελεγχόμενες και δεν ενοχλούν ή τελικά δεν έχουν καμία βάση οι φόβοι που εξέπεμψαν οι κυβερνητικοί παράγοντες υπό τον ήχο της σφυρίχτρας και δημοσιοποιήθηκαν μόνο και μόνο προς τέρψη της επικοινωνιακής - εικονικής πραγματικότητας που απολαμβάνουν να δημιουργούν;


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει και ερώτημα για το αν έχει ταβάνι η γελοιότητα;