Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ, ΟΙ "ANTIGOLD", OI "ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΕΤΟΙ" ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επικαιρότητα κινείται στον απόηχο της συνέντευξης που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5".

Η στροφή του πρωθυπουργού στον πολιτικό ρεαλισμό άλλους τους δυσαρέστησε και άλλους τους ικανοποίησε.

Περίπου παρόμοια είναι τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις που άφησε η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα των Σκουριών, όπου σε σχέση με παλιότερες δηλώσεις του ξάφνιασε ευχάριστα τον εργατόκοσμο της ΒΑ Χαλκιδικής, λέγοντας ότι δεν μπορείς να βγάλεις στο δρόμο 5.000 εργαζόμενους, προκαλώντας ταυτόχρονα έντονη δυσαρέσκεια στους "antigold" της Ιερισσού.

Αλγεινή εντύπωση σε εμάς πάντως, προκάλεσε η άθλια στάση του "δημοσιογράφου" Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος μάλλον δε σεβάστηκε την επαγγελματική ιδιότητα του και το δημόσιο βήμα που κατέχει, καθώς σε ερώτηση - τοποθέτηση διαχώρισε την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής σε "πράσινους" και "βενετούς", παρακινώντας τον πρωθυπουργό να λάβει ανάλογη στάση...

Ακολουθεί ηχητικό ντοκουμέντο απ' ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Τσίπρα. Το σημείο που αφορά τις Σκουριές είναι στο 01:06:25.


Το 2ο βίντεο που ακολουθεί είναι αφιερωμένο στον κ. Αρβανίτη. Είναι από ένα παλιό διαφημιστικό σποτ  συνδρομητικής τηλεόρασης, που έμεινε γνωστό από την ατάκα: "Μπόχουμ δέρνουμε;"....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην πιάνετε στο στόμα σας τον κολοσσό της δημοσιογραφίας! Μαμάκες είστε; Ρωτήστε και το Σαμαρά!!1

Ανώνυμος είπε...

Νάσος Χρυσίνας
1 λεπτό ·
Ιωσήφ Βλαντιμήρ Κάπας
Δεν είναι βόας,αλλά με το παγωμένο του δέρμα τύλιξε σήμερα τον ΠΘ σπάζοντας του τα κόκκαλα με διαπιστώσεις του τύπου ''σας θυμώνω.ε?''Δεν είναι κροταλίας αλλά σήμερα κροτάλισε στα μούτρα του Τσίπρα εμπνευσμένες,ανεξάρτητες δημοσιογραφικές ερωτήσεις όπως ΄΄είναι ευρώπη αυτή η λυκοσυμμαχία?''.Είναι ο Κώστας ο Αρβανίτης.Ο δημοσιογράφος Μαρτέλης της neoελληνικής αντιευρωπαικής δημοκρατίας,που πυροβολεί με κάθε του λέξη την ολιγαρχία,την μιντιοκρατία και την σαμαροβενιζελική απολυταρχία.
Με όλους τα βάζει ο Κώστας, σύγχρονος Αη Γιώργης θα έλεγε κανείς, που δεν χαρίζεται σε κανέναν εκπρόσωπο της αστικής δημοκρατίας και όλους τους λογχίζει..Μαλάκας ο Σαμαράς,κλεπτοκρατία το Πασοκ,πληρωμένος Μπομπολικός ο Θεοδωράκης.Ποιός είναι τελικά αυτός ο άοκνος λειτουργός της ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας?
Όσο και αν οι εχθροί του τον κατηγορούν για εισοδισμό στην δημοσιογραφία,αφού η καριέρα του ξεκίνησε από την προπονητική στον Α.Σ.ΣΟΥΡΜΕΝΑ και μετέπειτα στον Πανθησειακό (βλ.βιογραφικό του) κατάφερε και μπήκε με το σπαθί του στα σαλόνια της συστημικής μιντιοκρατίας.Δούλεψε στον FLASH του Κόκκαλη όταν ο Κόκκαλης είχε την μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα,στην ΕΡΤ του ΠΑΣΟΚ παιανίζοντας την είσοδο στο ευρώ και την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων,στον Βήμα FM του Λαμπράκη,στο MEGA του Μπόμπολα και πριν λίγα χρόνια έγινε διευθυντής Στο Κόκκινο.Ο Κώστας θα προτιμούσε να είναι κολεκτιβοποιημένα όλα τα μίντια που δούλεψε φυσικά,αλλά αφού η κοινωνία δεν το καταλάβαινε ήπιε το πικρό ποτήρι και τσιμπολόγησε τα ευρωπουλάκια του βρωμερού μιντιακού συστήματος απο το 1987,μέχρι που πήγε Στο Κόκκινο και καθαγιάστηκε.Ότι και να πουν οι κακεντρεχείς ανταγωνιστές του ένα πράγμα αναγνωρίζουν στον Κώστα.Έχει αντανακλαστικά.Μύτη ρε παιδί μου πως το λένε.Όπου θα πάει η εξουσία σε ένα χρόνο,ο Κώστας έχει ήδη πιάσει στασίδι 6 μήνες πριν.Και ο Κώστας ότι κάνει το κάνει με την ψυχή του αρκεί να μένει κοντά στην εξουσία.
Μπράβο λοιπόν Κώστα,συνέχισε απερίσπαστος το ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της κάθε λογής εξουσίας με βάρκα την αποκαλυπτική δημοσιογραφία.Θα σε παρακολουθούμε στενά,και θα πάψουμε να βλέπουμε δημοσκοπήσεις αφού κάθε σου κίνηση είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να διαγνώσει κάποιος προς τα που θα γύρει η πλάστιγγα της εξουσίας σε δυοτρια χρονάκια...Venceremos(προς στιγμήν και βλέπουμε)

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον 9:30 30 Ιουλίου π.μ. για το αποκαλυπτικό σχόλιο του σ' ότι έχει να κάνει μ' αυτόν τον εμπαθή τύπο που θέλει να το παίζει και δημοσιόγραφος.