Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: "ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

O Παναγιώτης Λαφαζάνης πριν παραδώσει τη σκυτάλη της ηγεσίας του υπουργείου παραγωγικής ανασυγκρότησης στον Πάνο Σκουρλέτη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις Σκουριές.

Ενδεικτικό του πόσο δεμένος είναι με αυτό το μέρος της ΒΑ Χαλκιδικής, ασχέτως αν οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να το επισκεφτεί και να διαπιστώσει αν όσα του έλεγαν οι “antigold” συμβουλάτορες του ήταν αλήθεια.

Πάντως εκτός του  φανατισμού απέναντι στη μεταλλευτική, που κατάφεραν οι «οικολογικοί» κύκλοι να εμφυσήσουν στον τέως υπουργό φαίνεται πως τον σημάδεψε πολιτικά η μεγαλειώδης πορεία διαμαρτυρίας των 7.000 κατοίκων και εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας στις 16 Απριλίου στην Αθήνα.



Προφανώς, ο συμπαθής κατά τα άλλα κ. Λαφαζάνης ξέχασε τις ανακοινώσεις που εξέδωσε το Υπουργείο επί των… παραγωγικών ημερών του, στις οποίες οι εργαζόμενοι χαρακτηρίστηκαν για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους «υποκινούμενοι» και «σιδερένια φτέρνα της Eldorado».

Επίσης, ξέχασε ο τέως ΥΠΑΠΕΝ ότι εξαιτίας της παρελκυστικής τακτικής του με την άδεια του εργοστασίου εμπλουτισμού και το μπλόκο στις υλοτομικές εργασίες δεν έχουν επανέλθει στον τομέα τους 50 δασεργάτες, ενώ δεν έχουν προσληφθεί ακόμη 500 κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη στο έργο, γεγονός που αυτομάτως μεταφράζεται σε πάταξη ανεργίας και έσοδα στα κρατικά ταμεία.

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης δεν παρέλειψε να τα βάλει με την “Eldorado” κάνοντας λόγο για ασύδοτη στάση και συμπεριφορά από την πλευρά της σ’ ότι αφορά τη σύμβαση που υπέγραψε με το Ελληνικό δημόσιο.

Το είπε αυτό ένας πολιτικός, ο οποίος από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε καθήκοντα πρωταρχικό μέλημα του ήταν πως θα τερματίσει την επένδυση και που επί 6 μήνες δεν έκαναν τίποτα άλλο οι μυστικοσύμβουλοι του από το να ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα ή αλλιώς νομικά «όπλα» για να βάλουν τίτλους τέλος στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και δεν προχώρησε στο «όνειρό» του, όταν διαπιστώθηκε ασυδοσία εκ μέρους των Καναδών;

Πολύ παραμυθένιο για να είναι αληθινό...

Όταν όμως ο ίδιος άνθρωπος έχει πει και το αμίμητο:«στηρίζω την κυβέρνηση, αλλά δεν ψηφίζω τα μέτρα»  μπορείς να του καταλογίσεις δόλο και κακία; Όχι…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TA ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ΑΝ ΜΕΙΕΝΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ... ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ "παραιτήθηκε από τα καθήκοντα ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ Σ. Τσοτσορός μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την αποζημίωσή του από τα 170 χιλ ευρώ στα 280 χιλ. ευρώ ετησίως. Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/215133/paraitithike-apo-elpe-eko-kai-ellinika-kaysima-o-tsotsoros-logo-ton-dimosieymaton-gia#ixzz3gWKLXuCY

ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΑΚΙ