Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

"ΔΕΝ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ 2.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί άνθρωποι της αγοράς συζητούν για την οικονομία, τις επενδύσεις, την ανάπτυξη, τη φορολογία και την επιχειρηματικότητα εν γένει.

Τα συζητούν όλα αυτά με βάση τους νορμάλ όρους και τις επικρατούσες συνθήκες και προδιαγραφές στο διεθνές στερέωμα.

Δυστυχώς τέτοιες συζητήσεις για την Ελλάδα ακόμη δεν μπορούν να γίνουν στα σοβαρά, αφού τα αυτονόητα για εμάς παραμένουν ακόμη ζητούμενα και θέματα διαφιλονικούμενα..

Στην καλύτερη των περιπτώσεων.... Γιατί στην Ελλάδα ακόμη συστηνόμαστε...

Για παράδειγμα μια κυβέρνηση που μας συστήθηκε ως... αριστερή από εκεί που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα μας οδηγούσε σε καλύτερες μέρες, ξαφνικά θεωρεί "επιτυχία" ο πρωθυπουργός και κάποιοι υπουργοί της την υπογραφή ενός νέου μνημονίου που έγινε πολύ χειρότερο από τα δυο προηγούμενα  εξαιτίας της κάκιστης διαπραγματευτικής τακτικής που ακολούθησαν. 

Τελικά επέλεξαν μέσω της παραίτησης και της διάσπασης το δρόμο της απόδρασης από τις ευθύνες τους.

Το... καλύτερο όμως το είπε χθες ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Εμφάνισε ως κατόρθωμα το λουκέτο στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, με 2.000 εργαζόμενους στο δρόμο...

Και έτσι λύθηκαν τα προβλήματα. Τα δικά τους... Τα εσωκομματικά... Γι' αυτόν τον κόσμο η αριστερή κυβέρνηση δεν είχε λύσεις. Μόνο προβλήματα...Με τα οποία διασκεδάζει τις εντυπώσεις...

Με τέτοιες αντιλήψεις και πρακτικές για ποια οικονομία και ανάπτυξη να συζητήσει κανείς σοβαρά;







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες και κύριοι η παράσταση τελείωσε. Τσιπράκος-Μπαρουφάκης-Ζωή-Δραχμαζάνης-Λασπαβίτσας-Σκουρλίκης-Κατρούκαλος και σια, δρόμο και γρήγορα για να ξεβρωμίσει η πατρίδα μας μακριά από αριστερές συνιστώσες.(Για τους αμετανόητους δωρεάν ξενάγηση στην Συρία).