Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Δημόσια ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Μεταλλείων Κασσάνδρας προς τιμήν της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

Μ' αυτόν τον τρόπο την ευχαριστούν για το γεγονός ότι τήρησε την υπόσχεση που τους έδωσε κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή για παρέμβαση υπέρ τους, όπως αυτή διατυπώθηκε στην επιστολή που έστειλε ο πρώην υπουργός περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης προς τον νυν ΥΠΑΠΕΝ Γιάννη Γκόλια για την ταχύτερη όσο το δυνατόν επίλυση του θέματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 


"Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα  Μεταλλείων  Κασσάνδρας στην οποία  μετέχουν  τα Σωματεία εργαζομένων, κατόπιν της  επιστολής  Μανιάτη  προς τον Υπηρεσιακό Υπουργό ΠΑΠΕΝ  περί ανάκλησης  της απόφασης Σκουρλέτη,  η οποία προκάλεσε  και την διακοπή εργασιών  στα εργοτάξια  της  Ελληνικός Χρυσός  Α.Ε.

ΟΦΕΙΛΕΙ
Να ευχαριστήσει δημόσια την Πρόεδρο του  ΠΑΣΟΚ κα  Φ. Γεννηματά,
η οποία  φάνηκε  συνεπής  στις  δεσμεύσεις της,  κατά την επί τόπου επίσκεψη της  στους  έγκλειστους  μεταλλωρύχους  της  Ολυμπιάδας,   όπου υποσχέθηκε πέραν  της παρούσας  κίνησης και την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων."


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συνάδελφοι αυτήν και το κόμμα της δεν ψήφισαν και τα 3 μνημόνια. Αυτά δεν μας πιάνουν εμάς?