Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ..."

Στην πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ οι Σκουριές είχαν την τιμητική τους δια στόματος Αλέξη Τσίπρας, ο οποίος φοβούμενος προφανώς μην αποχωρήσουν και αυτοί που έχουν απομείνει στο κόμμα του είπε πράγματα που ήθελαν να ακούσουν.

Είπε λοιπόν: "Δώσαμε σκληρές μάχες σε ένα δύσκολο πόλεμο", "κάναμε και λάθη" αλλά αφήσαμε σημαντικά δείγματα γραφής και στο εσωτερικό και στο πεδίο της διαπραγμάτευσης. Το άνοιγμα της ΕΡΤ, τα χτυπήματα στη διαφθορά και τη διαπλοκή, το κλείσιμο στις Σκουριές που άργησε αλλά έγινε, τα νομοσχέδια φέραμε ενάντια στους δανειστές όπως αυτό της ανθρωπιστικής κρίσης και η ρύθμιση για τις 100 δόσεις. "Δώσαμε μάχη μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο επί 17 ώρες, για να διαφυλάξουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και της χώρας."

Ο Αλέξης Τσιπρας περνάει στη ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας αριστερός πρωθυπουργός που εξαιτίας μιας άδικης απόφασης του μένουν στο δρόμο άμεσα 2.000 εργαζόμενοι και άλλοι τόσοι έμμεσα μέσα στους καιρούς του 3ου μνημονίου, που αυτός έφερε και αισθάνεται και δικαιωμένος από πάνω.

Τα λόγια και τα σχόλια περιττεύουν.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά έπρεπε να πει το ανεπάγγελτο αγοράκι: δεν έτυχε, αλλά πέτυχε...
Και μετά στο καπάκι φονιάδες των λαών αμερικάνοι.
Ταμπλό και μέσα με τη γελοιότητα που δέρνει τους ντεμεκ αριστερούς.
Στην Ευρώπη κανείς δεν τους πάιρνει στα σοβαρά. Η λέξη ελληνική αρσιτερά είναι συνωνυμη με το χαβαλε.

Ανώνυμος είπε...

ξέχασε επίσης να πει ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

Να το ακούει κανείς και από το στόμα του Τσίπρα, αυτό ξεπερνάει κάθε έννοια λογικής. Να θυσιάζονται έτσι απλά 5 000 εργαζόμενοι και το δημόσιο συμφέρον για να σωθεί μια παραπαίουσα κομματική συνάθροιση αποτελεί ακόμα ένα δείγμα αδιαφορίας για την κοινωνία και τον άνθρωπο.