Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ(GOLD) ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ?

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Με κάθε επιφύλαξη αναφέρουμε την πληροφορία που μας ήρθε αυτή τη στιγμή από συμπατριώτη μας και η οποία αναφέρει τα εξής συνταρακτικά.

Περίπου 370 αλλοδαποί φιλοξενούνται στο Πρωτο Κακούδι με τις ευλογίες -ίσως και κάτι παραπάνω- του από σπόντα δημάρχου κ. Ζουμπά οι οποίοι ταϊζονται και ποτίζονται επιμελώς. Είναι αυτοί οι ίδιοι που ανέβηκαν στις Σκουριές την Κυριακή και έκαναν φασαρίες, ενώ αυτή τη στιγμή καταστρώνουν νέα σχέδια ετοιμάζοντας εκπλήξεις!!!

Λέτε ο " αντίχρυσος αγώνας" να απέκτησε και μισθοφορικό στρατό;

Ίδωμεν!

Αναδημοσίευση από www.metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Τελειώνει το περιβόητο κάμπινγκ, όπως τελειώνει και ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιοι ανέλαβαν τα έξοδα διαμονής, σίτισης και μεταφοράς των Ευρωπαίων μπαχαλοτουριστών που ήρθαν προσκεκλημένοι των ντόπιων "antigold" της Ιερισσού για να προβάλλουν τη χώρα μας διεθνώς, όπως μόνο αυτοί ξέρουν...

Αν πάντως ο δήμος είναι αυτός που έχει πάρει στις πλάτες του όλα τα χρηματικά έξοδα του κάμπινγκ θα μπορούσε μέσα στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης που αποτέλεσαν υποτίθεται τις γεννουσιουργές αφορμές για τον ερχομό αυτών των ατόμων στην Ιερισσό, να τους ζητήσει να βοηθήσουν στα έργα στήριξης που χρειάζεται το δημοτικό σχολειό στη Στρατονίκη.

Απ ότι φάνηκε από το δελτίο της αστυνομίας έχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζεται κανείς για να γίνει αυτό το έργο. Ας τους επιστρατεύσει και για κάτι εποικοδομητικό από τη στιγμή που βρίσκονται εδώ και με τόση... όρεξη και προσφορά στην τοπική κοινωνία. Θα ήταν η καλύτερη έκπληξη...

Εκτός και αν κουράστηκαν να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις Σκουριές.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση ευκαιρία είναι. Ας τους ενεργοποιήσουν το φιλότιμο... Τόσα πράγματα έγιναν για χάρη τους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση είναι απελπιστική στην Ιερισσό. Ας μας βοηθήσει κάποιος. Η χούντα των anti έχει κλείσει το στόμα του κόσμου και καταστρέψει τη νεολαία.