Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Συνεχίζονται τα μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς του μεταλλωρύχους της ΒΑ Χαλκιδικής από φορείς και συλλόγους όλης της χώρας.

Σειρά είχε η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας η οποία σε σχετική ανακοίνωση της αναγνωρίζει στα πρόσωπα των αγωνιζομένων Μαδεμοχωριτών το ιερό και αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία, που στέρησε η απελθούσα κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου με μια πολύ άδικη απόφαση του τέως ΥΠΑΠΕΝ Πάνου Σκουρλέτη για λόγους εσωκομματικής κατανάλωσης και ταυτόχρονης ψηφοθηρικής ανάγκης...

Η ανακοίνωση της ΟΜΕ αναφέρει τα εξής: 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΔΕΘ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε οι συνδικαλιστές και πολιτευτές της αριστεράς για ψύλλου πήδημα δεν αφήνανε διαδήλωση που δεν σκάζανε μύτη με μηνύματα συμπαράστασης ( αγροτιά, φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες, καθηγητές, φοιτητές, δημοσιογράφοι κ.α.). Θυμηθείτε τη Ραχήλ να καβαλάει τα κάγκελα στην ΕΡΤ. Τώρα μούγκαφον. Τα αριστερά κόμματα ,σύριζα-ΛΑΕ-ΚΚΕ, των δημοσίων βολεμένων υπαλλήλων ενοχλούνται όταν υπάρχει απεργία στον ιδιωτικό τομέα. Εκεί οι εργαζόμενοι και τυχόν απεργοί μεταφράζονται ως εκπρόσωποι συμφερόντων της εκάστοτε εταιρείας ώστε όλοι τους να κοιμούνται το βράδυ ήσυχοι και να κρατούν για την επομένη τις δυνάμεις τους για την ντοπαρισμένη εξάπλωση της αριστερής μισαλλοδοξίας. Που είναι τα εργατικά συνδικάτα, που είναι οι ΠΑΜΕ με τα δίμετρα στυλιάρια που κοπανούσαν τους ΜΑΤατζήδες, που είναι οι ευγενείς διανοούμενοι με τα λεπτά αισθήματα? Ανύπαρκτοι.
Δεν πειράζει. Κανένας δεν μπορεί να στερήσει το 2015 τον εργαζόμενο να αγωνιστεί για το δικαίωμα της τίμιας εργασίας, όταν για κάποιους άλλους ( Δ.Υ.) θεωρείται αδιαπραγμάτευτο και δεδομένο και μάλιστα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

ΟΒΕΛΙΞ®