Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: "Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΩΣ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"


Ο πρόεδρος του Ποταμιού στο πλασίο της συνέντευξης τύπου που δίνουν όλοι οι αρχηγοί και οι επικεφαλής των κομμάτων κατά την επίσκεψη τους στη ΔΕΘ μίλησε μεταξύ άλλων και για τις Σκουριές.

 Ξεκίνησε την αναφορά του εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας:

''Ο λόγος που κατεβαίνω στη Θεσσαλονίκη είναι γιατί νιώθω πολύ καλά σε αυτή την πόλη κι ας φανεί παράλογο στους Αθηναίους. Κατεβαίνω για τα νέα παιδιά της Θεσσαλονίκης, γιατί νιώθω την αγάπη τους και ότι πιστεύουν ότι θα κάνουμε κάτι για την χώρα''.


Στη συνέχεια, αναφορικά με τις Σκουριές τόνισε:

"Εκτός από τις Σκουριές υπάρχουν και τα σκουριασμένα μυαλά. Η χώρα έχει νόμους, έχει ΣτΕ, το οποίο βάζει κανόνες και έχει αποτρέψει πολλές καταστροφές στη χώρα. Άρα δεν είναι ο υπουργός που θα αποφασίσει.

Ο Σκουρλέτης προσπάθησε να μπει στο μάτι του Λαφαζάνη ως πιο αριστερός κλείνοντας την εταιρεία.

 Είμαστε με τις οικογένειες των μεταλλωρύχων, αν, ωστόσο, η εταιρεία έχει κάνει παρατυπία να πληρώσει. 

Όπως, όμως, παίζεται το παιχνίδι στην Ευρώπη, αν κάποιος δεν τα κάνει σωστά δεν του κλείνεις την εταιρεία, αφήνοντας 2000 άτομα στο δρόμο παραμονές των εκλογών. Αυτό που χρειάζεται είναι τήρηση της νομιμότητας από υπουργούς και όχι μικροκομματικά παιχνίδια''.

Πηγή ανάρτησης: ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr