Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΧΙΑΟΥ ΑΠΟ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"

Η υποψήφια βουλεύτρια στην Α΄Θεσσαλονίκης με "Το Ποτάμι" επισκέφτηκε τη ΒΑ Χαλκιδικής για να βρεθεί στο πλευρό των 164 έγκλειστων μεταλλωρύχων της στοάς 59 του μεταλλείου της Ολυμπιάδας για 12η συνεχή μέρα.

Η Χριστίνα Ταχιάου ενημερώθηκε από τους μεταλλωρύχους και από τα προεδρεία των εργαζομένων για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αγώνα τους.

Από την πλευρά της μετέφερε τη σταθερή βούληση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη να δοθεί μια άμεση πολιτική λύση στο ζήτημα από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπενθυμίζοντας την χθεσινή του τηλεφωνική παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων στον υπουργό ΠΑΠΕΝ Γιάννη Γκόλια.

"Οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας είναι όμηροι πολιτικών σκοπιμοτήτων. Το Ποτάμι υπερασπίζεται το δικαίωμα στην εργασία και θέλει τις επενδύσεις με σεβασμό στο περιβάλλον." τόνισε η υποψήφια βουλεύτρια Θεσσαλονίκης στις δηλώσεις ενώ κατέληξε λέγοντας "ζητάμε την τήρηση της νομιμότητας κι αυτό είναι κάτι που κρίνουν τα όργανα της πολιτείας και η δικαιοσύνη, όπως είναι το ΣτΕ."