Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΚΟ ΚΑΙ Η ΕΡΤ 3 ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΚΟ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μα τι… ωραία πράγματα βλέπουμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες;

Από τη μια έχουμε μια ΜΚΟ που απειλεί χωρίς αιδώ και φειδώ την Ελληνική δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα στο ΣτΕ αναφορικά με την αναμενόμενη απόφαση του για την επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική…

Από την άλλη έχουμε την κρατική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα το τρίτο κανάλι που έχει πάρει εργολαβία την κάλυψη τέτοιων συμπεριφορών η την ανάδειξη «έργων» αυτής της ΜΚΟ.

Τελευταίο παράδειγμα ένα ρεπορτάζ (στο 32ο λεπτό) που πρόβαλε την περασμένη εβδομάδα για την υπερπαραγωγή των 20.000 ευρώ της ΜΚΟ, σχετικά με τις Σκουριές στο οποίο δεν υπήρχε ούτε δευτερόλεπτο για τις θέσεις της άλλης πλευράς.

Το πιο γελοίο όλων είναι πως αυτής της νοοτροπίας δημοσιογράφοι που στελεχώνουν το τρίτο κανάλι της κρατικής ήταν εκείνοι που πριν 3 χρόνια είχαν βγάλει μια ανακοίνωση που θα αποτελεί διαχρονικά μνημείο πρόκλησης, αυθαιρεσίας, υποκρισίας  και διαστρέβλωσης απέναντι σ’ όλη την Ελληνική κοινωνία που δυστυχώς είναι αναγκασμένη να συνεχίζει να πληρώνει αυτήν την απροκάλυπτη πλέον φασιστική νοοτροπία.

Αυτοί που τόλμησαν να παραλληλίσουν τους μεταλλωρύχους με εμπόρους ναρκωτικών από τότε είχαν το θράσος να καταγγείλουν "συντονισμένο βήμα προπαγάνδας χειραγώγησης και καταστολής" της  τότε διοίκησης της ΕΡΤ προς το ψευδεπίγραφο μόρφωμα των Σκουριών, επειδή το ρεπορτάζ που προβλήθηκε για τα επεισόδια της 21ης Οκτωβρίου 2012 δεν παρουσιάστηκε όπως θα το παρουσίασε το «κίνημα». Αμιγώς δηλαδή μονόπλευρα, καθώς είχε δηλώσεις και της άλλης πλευράς...!

Την ίδια στιγμή, η... αντικειμενική και... αδέκαστη κρατική τηλεόραση εδώ 18 μέρες έχει επιβάλει σιωπητήριο στις καταγγελίες του αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνη Παπά για συρραφή πλαστών στοιχείων σ' ότι αφορά τις antigold καταγγελίες σε βάρος της Ελληνικός Χρυσός. 


Με απλά λόγια δεν κουνήθηκε φύλλο για τις καταγγελίες του Θεοφάνη Παπά ή για τις απειλές που εκτόξευσε η ΜΚΟ σε βάρος του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, ενώ για τα ψέματα και τις ανακρίβειες της είχαμε το καθιερωμένο αφιέρωμα...!

Ειλικρινά, με αυτά που βλέπουμε στον… αγγελικά πλασμένο κόσμο των “antigold” και των συνεργατών τους αναρωτιόμαστε, αν είμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα ή βρισκόμαστε στο μέσο της αποκριάς περιστοιχιζόμενοι από ουκ ολίγους καρνάβαλους που παριστάνουν, οι μεν τους τιμητές των πάντων και οι δε τους αδέκαστους ενημερωτές της Ελληνικής κοινωνίας, ενώ δεν κάνουν τίποτα περισσότερο αμφότεροι από το να εκβιάζουν, να απειλούν και να παραπληροφορούν κρυπτόμενοι σε κοινή θέα.

Χρόνια πολλά στις διοικησεις της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3 και καλό τριώδιο!



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να γιατί το ΣΔΟΕ δεν ακουμπάει τους ψευτοοικολόγους του παρατηρητηρίου και μπορούν να είναι διαρκώς ασύδοτοι και υπεράνω του νόμου. Έχουν κρατικές αβάντες!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κάτι το τωρινό οι πλάτες που έχουν οι του παρατηρητηρίου 3:56. Πάντα είχαν αυτές τις αβάντες. Ό πρόεδρος του έχει πει πράγματα που α΄λλος να τα είχε πει θα βρίσκονταν ήδη στη φυλακή.Το παράδοξο είναι ότι κανένας δικαστικός για παράδειγμα ή κρατική υπηρεσία, όπως για παράδειγμα το ΣΔΟΕ που ανέφερες δεν τολμάει να ερευνήσει από που ένας ιδιώτης μπορεί να κάνει όλα αυτά που κάνει εδώ και 2 χρόνια χωρίς εισοδήματα; Που τα βρίσκει;
Για την ΕΡΤ3 έχω ξαναγράψει την άποψη μου στο blog. Αυτό δεν είναι κρατικό κανάλι. Είναι γιάφκα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να διερευνήσει η δικαιοσύνη τι και ποιος κρύβεται πίσω από παρατηρητήριο.
Δεν είναι μόνο τα ψέματα του. Το σοβαρότερο είναι οτι διχάζει τον κόσμο και τον βάζει σκοτώνεται.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο δυσάρεστο είναι ότι πως η Ελλάδα έτσι και η ΕΡΤ δεν πρόκειται να αλλάξει. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Όποιος έχει την εξουσία θα καθορίζει και το πρόγραμμα της. Μη νομίζετε ότι αυτό δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος. Σαν να γίνεται επίτηδες και γι' αυτό έχει χαθεί και η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 3 χρόνια έντονης παρουσίας του ορνιθοπαρατηρητηρίου, δεν ξέρω τι δραστηριοτήτων, μπορεί να γίνει κάποιος αντικειμενικός καταγραφέας των άνομων πράξεων του-τους. Απόπειρες ανθρωποκτονίας, εμπρησμοί, καταστροφή ξένης περιουσίας, απειλές κατά της ζωής, διασπορά ψευδών γεγονότων και σχεδόν το μισό ποινικό κώδικα, φυσικά με τις συνέπειες του. Το χειρότερο, διάσπαση της κοινωνικής συνοχής μεταξύ οικογενειών, φίλων, συγχωριανών για λόγους που ξεφεύγουν από την κοινή λογική. Ίσως αυτή η υπερεκτίμηση δυνατοτήτων των εν λόγω υπόδικων συνανθρώπων μας να είναι εντελώς εσφαλμένη. Εχθρός αδιάψευστος είναι το βαθύ κομματικό αριστερό κράτος και η γενικότερη επιχειρούμενη αναδιανομή του πλούτου της Ελλάδας σε καινούργια αφεντικά.
Χρόνια Πολλά σε όλους τους καλούς φίλους και ευχές για το 2016 να αποκατασταθούν οι ατέλειες-στρεβλώσεις, όπου και αν υπάρχουν.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Οβελίξ είσαι πολύ ευγενικός με τον καταστροφέα της Χαλκιδικής.