Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΒΕ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής
την στιγμή της βράβευσης από τον πρώην πρόεδρο του ΣΒΒΕ Νίκο Πέντζο

Η Ελληνικός Χρυσός έλαβε ακόμη μια σπουδαία όσο και τιμητική διάκριση. Βραβεύτηκε από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την ολοκληρωμένη παρουσία και διαχείριση στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός Κώστας Γεωργαντζής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον ΣΒΒΕ για το βραβείο στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε να έρθουν ακόμξ 100 επενδύσεις στην Ελλάδα, όπως της Ελληνικός Χρυσός, και αν γίνει εφικτό κάτι τέτοιο να υπάρχουν και οι ανάλογες συνθήκες για να παραμείνουν, καθώς όπως τόνισε "μόνο έτσι θα καταφέρει να βγεί η Ελληνική οικονομία από το τέλμα που βρίσκεται".

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία και επαίνους  η υφυπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, κα Θεοδώρα Τζάκρη, ο σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής & Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ο πρύτανης του ΑΠΘ καθ. Περικλής Μήτκας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθ. Αχιλλέας Ζαπράνης, ο πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος καθ. Κώστας Γραμμένος και ο εκπρόσωπος της εφημερίδας “Η Καθημερινή" δημοσιογράφος κ. Σταύρος Τζήμας.