Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Καβάλα στο άλογο επέλεξε να κάνει την εμφάνιση του ο αγαπημένος Άι - Βασίλης στην ονειρεμένη από κάθε άποψη Παραμυθοχώρα του Στρατωνίου.

Αυτός ο εντυπωσιακός τρόπος άφιξης έκανε ακόμη πιο ξεχωριστά τα εγκαίνια της Παραμυθοχώρας για 9η συνεχή χρονιά, γεγονός που αποτυπώθηκε στις εκδηλώσεις χαράς και ενθουσιασμού των μικρών παιδιών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μαζί με τους γονείς τους.

Η Παραμυθοχώρα, το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Στρατώνι της Χαλκιδικής, «χτίστηκε» και φέτος και λειτουργεί με αγάπη προς τα παιδιά και την νοσταλγία των χριστουγεννιάτικων παιδικών αναμνήσεων, από εθελοντές κατοίκους και τους Φορείς του Στρατωνίου.

Οι επισκέπτες της Παραμυθοχώρας έχουν τη δυνατότητα ερχόμενοι στο Στρατώνι να μπουν στο σπίτι των τεχνών, στο ταχυδρομείο για να ετοιμάσουν το γράμμα τους προς τον Άγιο Βασίλη και να του το παραδώσουν ιδιοχείρως, στο γλυκόσπιτο, στο σπίτι του παραμυθιού και τη λίμνη των ευχών που δεν αφήνει καμία ευχή τους απραγματοποίητη.

Η Παραμυθοχώρα λειτουργεί καθημερινά από 10:30 έως 13:30 και το απόγευμα από 16:30 έως 20:30.

Ειδικά για τις μέρες των γιορτών, δηλαδή από 24 έως και 26 Δεκεμβρίου και από 31 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου το ωράριο διαμορφώνεται συνεχές από 10:30 έως 20:30 μ.μ.

Η επίσκεψη στην Παραμυθοχώρα είναι εντελώς δωρεάν. Κοστίζει μόλις ένα χαμόγελο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα εγκαίνια του περασμένου Σαββάτου.