Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

#SKOURIES: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΟΙ "ANTIGOLD" ΜΟΝΟ Η... ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΙΠΕΙ!!!

Μερακλήδες με τις μολότοφ και με την... αλήθεια οι "antigold"!

Οι φίλοι της άναρχης οικοδομικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική εκτός από το να αποχαρακτηρίζουν με καλούς και νόμιμους τρόπους δασικές εκτάσεις για να φυτέψουν μπετόν και να εκτοξεύουν μολότοφ, όπου χρειάζεται προς... γνώση και... συμμόρφωση, είναι ειδικοί στο να χτίζουν και την αλήθεια.

Την δική τους αλήθεια. Αυτή που πρέπει να επικρατήσει επικοινωνιακά για να συνεχίσουν να διαπράττουν ή να κρύβουν τα αναρίθμητα ανομήματα τους σε κοινή θέα με την κάλυψη ή την ανοχή κομμάτων και πολιτικών γιατί υπάρχει "ανοιχτή γεώτρηση" και κοινή άντληση ψηφοφόρων και χρησίμων προθύμων για τις ανάγκες τους. 

Αυτοί λοιπόν που δηλητηρίασαν και δίχασαν την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής βουτώντας την στο ψέμα του κυανίου, της τοξικής σκόνης, του τοξικού αέρα, του τοξικού νερού και του καρκίνου. 

Αυτοί που εμπνεύστηκαν το μανιφέστο της βίας και της τρομοκρατίας και το εφάρμοσαν μέχρι κεραίας με δεκάδες επιθέσεις στα μεταλλευτικά εργοτάξια και σε περιουσίες εργαζόμενων με σκοπό την πρόκληση αστυνομικής καταστολής, την ματαίωση της επένδυσης και εν κατακλείδι τον εξοστρακισμό της μεταλλευτικής δραστηριότητας από τον τόπο που έχει τεράστια μεταλλευτική παράδοση και ιστορία. 

Αυτοί που στοχοποίησαν και συνεχίζουν να στοχοποιούν όσους έχουν διαφορετική άποψη από τη δική τους.

Αυτοί που κόβουν δέντρα είτε για έσοδα, είτε για να στήσουν φράγματα στην αστυνομία και την πυροσβεστική όταν κάνουν καταδρομικές ενέργειες και πετάνε χωρίς αιδώ και φειδώ μολότοφ και φωτοβολίδες μέσα στο δάσος των Σκουριών:

Ετοιμάζουν τώρα βίντεο με την "αλήθεια" που επικρατεί στις Σκουριές.

Όλα αυτά από αυτούς που καταφέρνουν σκανδαλωδώς να κρύβουν εαυτούς και παρανομίες σε κοινή θέα.

Τι να πει κανείς; Υπομονή... Άλλωστε μιλούν γι΄αυτούς και "τα έργα τους"! 

Ακολουθεί μια μικρή φωτογραφική υπενθύμιση για εκείνους, που η αλήθεια τους δεν χαρίζει κάστανα...

Όποια μολότοφ ή πυρσό κι αν σηκώσεις στο δάσος των Σκουριών
"antigold" θα βρεις...





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φοβάστε την αλήθεια του βίντεο μας ε??? έτσι μπράβο!!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον Αστερίξ 14 Δεκεμβρίου 2015 - 8:09 μ.μ.

Σαν τι να φοβηθούμε βρε Αστερίξ; Μεταλλείο αδειοδοτήθηκε και μεταλλείο γίνεται. Δεν γίνεται κάτι άλλο. Κανναβουργείο για παράδειγμα.

Άλλωστε εσείς οι φίλοι της άναρχης οικοδομικής δραστηριότητας είστε αυτοί που συλλήβδην μοντάρετε την πραγματικότητα με βάση τους ευσεβής πόθους σας.

Να μην λέμε τα ίδια. Δεν οδηγεί πουθενά. Έχε την άποψη σου και δείξε σεβασμό και στη δική μας.

Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον 8:09
Αστερίξ χαίρομαι που αναστήθηκες από τον τύμβο σου.
Αυτό το βίντεο με την "αλήθεια" που επικρατεί στις Σκουριές προφανώς θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλο ένα, ομότιμα επιστημονικώς τεκμηριομένο, αντικειμενικό ντοκουμέντο κατά της επένδυσης. Μπορεί να έβαλαν πλάτη και τα καλόπαιδα της ΕΡΤ3. Αυτή όμως η Λαζοπουλική αντιμετώπιση των πραγμάτων έχει κουράσει τον κόσμο και προκαλεί πλέον αποστροφή. Άλλωστε το 40% των Ελλήνων υποφέρουν από κατάθλιψη λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης και για να μην αναφέρουμε το ρητό ‘εδώ ο κόσμος καίγεται και το οικολογάκι κινηματογραφίζεται’ κάποιοι χαίρονται με την δημοσιοποίηση καραγκιοζικών παραστάσεων. Ο χειμώνας είναι πολύ βαρύς και καλύτερα οι φίλοι της άναρχης οικοδομικής δραστηριότητας να αδειάσουν τα δοχεία με τις μολότοφ για να ζεσταθούν λιγάκι μπας και πάρει μπρος το ακατοίκητο άνω τμήμα του σώματος τους.

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο αστερίας ούτε που τον πειράζει πιά ότι το μόρφωμα που θέλουν να λένε κίνημα πετάει μολότοφ στο δάσος και ανάβει φωτιές. Οικόλόγος να σου πετύχει;

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέτε για "μανιφέστο βίας και τρομοκρατίας" να δείχνετε τι εννοείτε. Υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν ξέρουν ακόμη τι σημαίνει αυτό για τη ΒΑ Χαλκιδική και για όλόκληρη την Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=lTB0Wc0mJyY

https://www.youtube.com/watch?v=n_oRTTtu-yY