Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ"


Την έμφαση και την προτεραιότητα που δίνει η Ελληνικός Χρυσός στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην οικοδόμηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής περιέγραψε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μ. Θεοδωρακόπουλος, κατά τη διάρκεια ημερίδας που διοργάνωσε η ΕΑΣΕ με θέμα: "Η Κοινωνική Ευθύνη σε περιόδους κρίσης" σε συνεργασία με το δίκτυο CSR Hellas.

Ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος στη σύντομη ομιλία του παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη ΒΑ Χαλκιδική, τα οικονομικά δεδομένα της επένδυσης αλλά και την κοινωνική συνεισφορά που προκύπτει σε όλα τα επίπεδα.

Στοιχεία που, όπως είπε δίνουν το στίγμα της υπευθυνότητας αλλά και της δυναμικής που έχει και προσφέρει η εταιρεία, έτσι ώστε να συμβάλλει στην έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και στην πολυπόθητη οικονομική ανάκαμψη.

Το παρόν στην εκδήλωση της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) έδωσαν κορυφαία στελέχη εταιρειών, που επιμένουν να δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά παρά τα προβλήματα, τα εμπόδια και τις στρεβλώσεις της και προσπαθούν μέσα από την υγιή και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα να συμβάλλουν στην ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλη την παρουσίαση που έκανε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός.

Πηγή ανάρτησης hellas-gold