Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: “Ο ΠΟΛ ΡΑΙΤ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ELDORADO” ELDORADO GOLD: "ΑΝΟΗΣΙΕΣ – ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ"O υπουργός Πάνος Σκουρλέτης επιτέθηκε ξανά εναντίον της μοναδικής παραγωγικής επένδυσης που έχει απομείνει στην Ελλάδα.

Με περισσή ευκολία και χωρίς να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία κατηγόρησε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eldorado Gold Πωλ Ραϊτ για χειραγώγηση μετοχών με αφορμή την συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Ελλάδα πριν 40 μέρες κατά την οποία ανακοινώθηκε η αναγκαστική αναστολή εργασιών στις Σκουριές.

Αυτή η πρωτοφανής ενέργεια για κυβερνητικό στέλεχος έγινε μέσω συνέντευξης που δόθηκε στο Bloomberg και στους δημοσιογράφους Νίκο Χρυσολωρά και Πωλ Ταγκγουέλ.

Από την πλευρά της Eldorado Gold o αντιπρόεδρος Εντουάρντο Μούρα απαντώντας σε σχετική ερώτηση επί των ισχυρισμών Σκουρλέτη τους χαρακτήρισε «επιθετικούς και χωρίς καμία βάση», ενώ η Κρίστα Μουρ εκπρόσωπος τύπου της Eldorado στην έδρα της στον Καναδά χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του ως «απόλυτη ανοησία».

Στο επίμαχο δημοσίευμα ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε, χωρίς να προσκομίσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, πως ο Πωλ Ράιτ πριν δώσει τη συνέντευξη τύπου στην Αθήνα ενημέρωσε φίλους του, έτσι ώστε να πουλήσουν τις μετοχές που είχαν στην Eldorado και να της αγοράσουν μετά τη συνέντευξη φθηνότερα εκμεταλλευόμενοι την πτώση της τιμής της μετοχής...!

Αλήθεια, όταν ο Πάνος Λαφαζάνης στα τέλη Γενάρη του 2015 έλεγε στο Reuters πως "η κυβέρνηση δεν θέλει την επένδυση της Eldorado" και αντίστοιχα τον Αύγουστο του 2015 και μια μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών, o Πάνος Σκουρλέτης έκλεινε όλο το επενδυτικό έργο στη ΒΑ Χαλκιδική, ποιος είχε σορτάρει με την πτώση της τιμής της Eldorado;;;

Μήπως τα antigold τρολς που έστησαν χορό από τη χαρά τους στο twitter;Αλήθεια, τόση μαζεμένη λάσπη που ρίχνουν τα στελέχη της κυβέρνησης στον ανεμιστήρα εναντίον της επένδυσης και της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική, όταν θα σταματήσει να δουλεύει ο ανεμιστήρας τους τι θα την κάνουν;

Θα έχουν τουλάχιστον το κουράγιο να ζητήσουν μια συγνώμη;

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΏ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην σπαταλάτε δυνάμεις τζάμπα ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η ιδεολογική εμμονή τους τους καταστρέφει και δεν το καταλαβαίνουν γιατί είναι γεννημένοι για αντιπολίτευση και όχι για να κυβερνούν τις τύχες αυτού του τόπου. Ας μάθει ο Σκουρλέτης να διαβάζει τις αποφάσεις του ΣτΕ και ας αφήσει τα χρηματιστηριακά σορταρίσματα για άλλους πιο έμπειρους σ' αυτά συναδέλφους τους υπουργούς.

Ανώνυμος είπε...

Οι Σκουριές είναι το όπιο του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτές ξεχνούν τα ψέματα και τις απαράδεκτες πολιτικές τους σ' όλα τα θέματα,