Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

#SKOURIES: ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ANTIGOLD ΒΙΝΤΕΟ, ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Σκίζει από "οικολογική" συνείδηση...

Είναι αξιοθαύμαστο το πως το antigold κύκλωμα συνεχίζει να πετάει σε πελάγη οικονομικής ευρωστίας μέσα σ' αυτή την δραματική οικονομική κατάσταση, που βιώνει για 7η συνεχή χρονιά η Ελλάδα.

Ενόψει της Σαββατιάτικης φιλοκυβερνητικής πορείας στη Θεσσαλονίκη έχει στηθεί πάλι το γνωστό σκηνικό οργιώδης σπατάλης...

Αφισοκολλήσεις σ' όλη την πόλη, διανομή χιλιάδων φυλλαδίων με προπαγανδιστικό υλικό, εκατοντάδες πανό κρεμασμένα σε αερογέφυρες, γέφυρες και κολώνες ηλεκτροφωτισμού της ΔΕΗ.

Αν σ' αυτό τον... παραγωγικό οργασμό συμπεριλάβουμε τα πρόσφατα επαγγελματικά βίντεο που έβγαλαν στη δημοσιότητα οι antigold με τους χιλιάδες επαγγελματίες(!!!), που δήθεν απειλούνται από την εξορυκτική δραστηριότητα και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται ότι λεφτά υπάρχουν στους κόλπους των antigold!!!

Και όχι μόνο υπάρχουν λεφτά, αλλά, όπως φαίνεται, περισσεύουν κιόλας για να έχουν και μια σουρεάλ κατάληξη, καθώς πετιούνται στο δρόμο στην κυριολεξία χωρίς καμία οικολογική ευαισθησία...

Και να μην ξεχνάμε και τους antigold συλλόγους, που, ενώ δεν είχαν καταστατικό, είχαν χιλιάδες ευρώ στη διάθεση για να δώσουν στις προσφυγές που κατέθεσαν στο ΣτΕ, κατά του επενδυτικού σχεδίου.

Ο θαυμαστός κόσμος του antigold χρήματος στα καλύτερα του, σε μια Ελλάδα που βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μετά την κατοχή του 40.

Τι θαύμα θαυμάτων;
και... παιδεία ο antigold μηχανισμός!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ' αυτα τα παχυλά κονδύλια για τις antigold κινητοποιήσεις δεν περισσεύουν χρήματα για να μην περικοπούν ξανά μισθοί και συντάξεις και για να στηριχθεί η ανθρωπιστική κρίση που ζουνε οι μετανάστες στην Ελλάδα; και να σταματήσει αυτή η πλάκα με τα μνημόνια;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Ένας πολέμιος της μεταλλευτικής δραστηριότητας σε σχόλιο του μας ενημέρωσε πως ο ίδιος έβαλε 30 ευρώ από την τσέπη του για να στηθούν τα 10 πανό που τοποθέτησε η Θεσσαλονικιωτικη επιτροπή κατά των εξορύξεων. Αντίστοιχα και με ποσοστό αναλογικότητας συμμετείχε στα έξοδα και η επιτροπή της Προποντίδας,

Κατά τον ίδιο τρόπο, ισχυρίζεται πως λειτούργησαν και άλλοι αλληλέγγυοι για να γίνει η προετοιμασία της χθεσινής πορείας των antigold στη Θεσσαλονίκη.

Δεχόμαστε καλοπροαίρετα την άποψη του και του λέμε είναι άξιος συγχαρητηρίων, αν ισχύουν τα όσα μας έγραψε. Μακάρι το παράδειγμα του να γίνει κανόνας στο antigold κύκλωμα, το οποίο φοροδιαφεύγει συστηματικά και δεν δίνει λογαριασμό σε καμία δομή της πολιτείας από που προκύπτουν τα έσοδα του και πως αυτά και γιατί αυτά γίνονται έξοδα.

Ευχαριστούμε τον antigold αναγνώστη για το σχόλιο του.